Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten [klantnaam] ?

Wahl Olie 118 ML Fles

Productomschrijving
Verleng de levensduur van je machineHeb jij een tondeuse of trimmer met of zonder snoer van Wahl of Moser? En vind je dat de accu te snel leeg is, het motortje weinig power heeft, het snijblad snel heet wordt of slecht snijdt? Dit heeft 9 van de 10 keer te maken met weinig of slecht onderhoud. Gebruik van onderstaande producten hebben de volgende v...

Verleng de levensduur van je machine

Heb jij een tondeuse of trimmer met of zonder snoer van Wahl of Moser? En vind je dat de accu te snel leeg is, het motortje weinig power heeft, het snijblad snel heet wordt of slecht snijdt? Dit heeft 9 van de 10 keer te maken met weinig of slecht onderhoud.

Gebruik van onderstaande producten hebben de volgende voordelen:

  • Het voorkomt bovenstaande klachten
  • Het verlengt de levensduur van uw apparaat
  • Minder slijtage van uw mes en blad

De speciaal ontwikkelde olie voor Wahl en Moser tondeuse en trimmer snijbladen is dun en vloeibaar en niet vettig t.o.v. andere olien. Hierdoor is het contact tussen boven- en ondermes optimaal, blijven de haren niet plakken en komen zo niet tussen de messen (wat happen en trekken veroorzaakt). Het verlaagt de weerstand en beinvloedt de snijcapaciteit positief. Het vertraagt het slijtageproces en de messen blijven beduidend langer scherp.

Slecht geoliede snijbladen veroorzaken meer lawaai, verhoogde trillingen en verhoogde slijtage aan motor, accu en andere bewegende delen. Zien hoe het officieel hoort? Bekijk onderstaande video.

Wist je dat?

Bij de flesjes olie van Wahl zit onder de rode draaidop een klein wit schijfje tegen het lekken. Deze moet niet verwijderd worden maar om de olie goed te kunnen druppelen, moet er een klein gaatje geprikt worden in het schijfje. Vervolgens hoeft, bij gebruik, alleen de witte dop nog open en dicht gedraaid te worden.

Productspecificaties

Artikelnummer
4023004
EAN
43917331010

Eerder door jou bekeken