Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

Wella Color Touch Instamatic 60ml

Productomschrijving
Creëer de nieuwste looks snel en gemakkelijk met Instamatic, de nieuwe fashion forward matte gloss kleurfinish die prachtig geleidelijk uit het haar vervaagd.6 Fashion Forward Nuances- Muted Mauve- Smokey Amethyst- Jaded Mint- Ocean Storm- Pink Dream- Clear DustMengrichtlijnenNet als een gekleurd filter zorgt Matte Gloss voor een diffuse kleurfini...

Creëer de nieuwste looks snel en gemakkelijk met Instamatic, de nieuwe fashion forward matte gloss kleurfinish die prachtig geleidelijk uit het haar vervaagd.

6 Fashion Forward Nuances

- Muted Mauve
- Smokey Amethyst
- Jaded Mint
- Ocean Storm
- Pink Dream
- Clear Dust

Mengrichtlijnen

Net als een gekleurd filter zorgt Matte Gloss voor een diffuse kleurfinish die varieert al naar gelang de haarkleur waarop het wordt aangebracht.

Meng 1 : 1 met 1,9 % of 4% COLOR TOUCH Emulsion (30 g INSTAMATIC + 30 g 1,9 % - 4 % COLOUR TOUCH).

Voor maximale creatieve expressie, meng INSTAMATIC met COLOR.ID. INSTAMATIC biedt ook nieuwe mogelijkheden voor kleurcorrectie: gebruik Jaded Mint op haar dat te rood is, Ocean Storm op haar dat te oranje is en Muted Mauve op haar dat te geel is.

Applicatie & Inwerktijd

Eerste kleuring/volledige kleuring

Aanbrengen op droog haar en 5 à 20 minuten laten inwerken, afhankelijk van het gewenste resultaat (op vochtig haar aanbrengen om de intensiteit te verminderen).

  • Na voltooiing van de inwerktijd een klein beetje wam water toevoegen en zachtjes emulgeren. Zorgvuldig uitspoelen met water.
  • Was het haar een keer met Wella Professionals Brilliance of Elements Shampoo.
  • Om oxidatieve resten te neutraliseren en de kleur te fixeren, wordt Wella Professionals Color Post Treatment geadviseerd.

Productspecificaties

Artikelnummer
20239472
EAN
8005610526393

Eerder door jou bekeken