• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask

1 / 2
Bestellen voor 12:00 is vandaag verstuurd! Je hebt nog 03:39 uur
Wella Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask

Volume Boost-Blend verzorgt haar metlichtgewicht formules, voor zichtbaar meervolume maar ook verzorging. Lichtgewichtformules maken het haar handelbaar en gevenhet glans, zonder het haar zwaar te maken.

Volume verlenende Spring Force Polymerengeven het haar volume, omgeven de haarvezels,stabiliseren ze en helpen de meestvolumineuze looks te creëren tijdens hetdroog föhnen (Spring Force Blend). Katoen iseen zachte, maar stabiele vezel, die dezelfdestabiliteit en zachtheid kent die nodig is voorvolumineus fijn haar.

Bloemige, zacht groene, muskusachtige geur.Witte lindebloesem met een verfijnde ensensuele basis van sandelhout en muskus.

Directe lichtgewicht verzorging voor zichtbaar meer volume en beter handelbaar haar.Een transparante masker behandeling die het haar volume en handelbaarheid geeftmet Spring Force Blend; volume gevende polymeren en lichtgewicht verzorgendeingrediënten die het haar zacht laten aanvoelen, zonder het te zwaar te maken.

Transparante uitspoelbehandeling voor extra lichtgewicht verzorgingdie hethaar volume en handelbaarheidgeeft. Met Spring Force Blend.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen