Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Wella ShineFinity Verfkwast

  Productomschrijving
  Verfkwast voor ShineFinity verfWella ShineFinity Brush Verfkwast is een lichtroze verfkwast die matcht bij de prachtige Wella ShineFinity lijn. Deze Limited Edition kwast heeft een perfecte breedte voor het aanbrengen van grotere secties in het haar. Ga efficiënt te werk en kleur het haar van je klanten in style met de Wella ShineFinity Brush.De W...

  Verfkwast voor ShineFinity verf

  Wella ShineFinity Brush Verfkwast is een lichtroze verfkwast die matcht bij de prachtige Wella ShineFinity lijn. Deze Limited Edition kwast heeft een perfecte breedte voor het aanbrengen van grotere secties in het haar. Ga efficiënt te werk en kleur het haar van je klanten in style met de Wella ShineFinity Brush.

  De Wella ShineFinity lijn is een glansbehandeling die tot wel 6 weken houdt. ShineFinity Zero Lift Color Glaze is de perfecte balans tussen kleur en glans in een non-drip gelcrème. Wella Shine Finity behoudt het natuurlijke karakter van het haar en zorgt voor ultieme glans en een zijdezacht haargevoel. Wella ShineFinity licht het haar niet op en veroorzaakt geen beschadiging. De resultaten zijn true to tone en betrouwbaar, zelfs op poreus haar. De gebalanceerde pH technologie zorgt ervoor dat ShineFinity de haarschubben glad maakt, voor een gezond uitziende glans en zijdezacht haar. ShineFinity is zorgvuldig ontworpen om een optimaal zuurniveau te behouden met een pH van niet lager dan 6,5. Dit zorgt voor betrouwbare kleurresultaten.

  Wella ShineFinity heeft een Clean Formula en is vrij van ammonia, siliconen, uitdrogende alcohol en directe kleurpigmenten. Dit maakt de formule zacht voor het haar en geschikt voor alle haartypes. Ideaal voor klanten die een nieuwe kleur willen uitproberen, maar bang zijn voor gespleten punten of haarbreuk. Daarnaast is ShineFinity geschikt voor alle basiskleuren; van naturel, nooit eerder gekleurd haar tot klanten met gekleurde of opgelichte lokken. De ShineFinity Verfkwast kan gebruikt worden tijdens het toepassen van deze formule.

  Bestel Wella ShineFinity Verfkwast snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  20234037

  Eerder door jou bekeken