Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

  Y.S. Park Catalogus - GRATIS

  Sale 100%
  Blader online op yspark.nl/catalogus
  Bestel gratis mee met je order
  Productomschrijving
  Ontdek het volledige Y.S. Park assortiment Elk merk vernieuwd, zo ook Y.S. Park. Daarom hebben wij onze brochure aangepast naar een nieuwe versie. De nieuwe Y.S. Park brochure bevat het complete assortiment Y.S. Park kammen, borstels en accessoires. 36 pagina's met afbeeldingen, productinformatie & de actuele prijzen. Maar wat is er allemaal v...

  Ontdek het volledige Y.S. Park assortiment

  Elk merk vernieuwd, zo ook Y.S. Park. Daarom hebben wij onze brochure aangepast naar een nieuwe versie. De nieuwe Y.S. Park brochure bevat het complete assortiment Y.S. Park kammen, borstels en accessoires. 36 pagina's met afbeeldingen, productinformatie & de actuele prijzen. Maar wat is er allemaal veranderd?

  In deze herziene brochure vind je het actuele aanbod van Y.S. Park producten. Niet leverbare producten zijn verwijderd en de nieuwste aanwinsten zijn toegevoegd. Dat betekent nieuwe modellen, nieuwe kleuren en meer mogelijkheden!

  Daarnaast hebben we in deze brochure ook prijzen toegevoegd. De afgelopen tijd hebben we alle prijzen nagelopen. Dat houdt in dat alle producten zijn voorzien van een eerlijke prijs voor jou als professional in jouw salon.

  Hebben we jouw interesse al gewekt? Bestel dan hier gratis de nieuwe brochure en blader door de nieuwste producten. Of kom langs in de winkel om de producten te bewonderen. We helpen je graag verder!

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  1024099

  Eerder door jou bekeken