Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

Y.S. Park Catalogus - GRATIS

Sale 100%
Blader online op yspark.nl/catalogus
Bestel gratis mee met je order
Productomschrijving
Ontdek het volledige Y.S. Park assortimentElk merk vernieuwd, zo ook Y.S. Park. Daarom hebben wij onze brochure aangepast naar een nieuwe versie. De nieuwe Y.S. Park brochure bevat het complete assortiment Y.S. Park kammen, borstels en accessoires. 36 pagina's met afbeeldingen, productinformatie & de actuele prijzen. Maar wat is er allemaal ver...

Ontdek het volledige Y.S. Park assortiment

Elk merk vernieuwd, zo ook Y.S. Park. Daarom hebben wij onze brochure aangepast naar een nieuwe versie. De nieuwe Y.S. Park brochure bevat het complete assortiment Y.S. Park kammen, borstels en accessoires. 36 pagina's met afbeeldingen, productinformatie & de actuele prijzen. Maar wat is er allemaal veranderd?

In deze herziene brochure vind je het actuele aanbod van Y.S. Park producten. Niet leverbare producten zijn verwijderd en de nieuwste aanwinsten zijn toegevoegd. Dat betekent nieuwe modellen, nieuwe kleuren en meer mogelijkheden!

Daarnaast hebben we in deze brochure ook prijzen toegevoegd. De afgelopen tijd hebben we alle prijzen nagelopen. Dat houdt in dat alle producten zijn voorzien van een eerlijke prijs voor jou als professional in jouw salon.

Hebben we jouw interesse al gewekt? Bestel dan hier gratis de nieuwe brochure en blader door de nieuwste producten. Of kom langs in de winkel om de producten te bewonderen. We helpen je graag verder!

Productspecificaties

Artikelnummer
1024099
EAN
9999999999210

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE