Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

14 april 2022

Levenslange garantie op jouw haarstyling tools!

Sinds kort verkopen we een nieuw merk in onze groothandel: Max Pro haarstyling tools! Met deze tools gaat haarstyling net een stap verder. Wij bij Koos van der Beek zijn dan ook trots dat we mogen zeggen dat we officieel Max Pro partner zijn! We leggen je graag uit waarom.

Voordelen van Max Pro

Föhns, krultangen, stijltangen en accessoires, het kan Max Pro niet gek genoeg qua stylingproducten. Voor elke vorm van styling heeft Max Pro een product die aansluit op jouw wensen. En daarbij bieden ze een service die je niet veel ziet: een levenslange garantie op hun stijltangen en krultangen. Op föhns en föhnborstel krijg je 2 jaar garantie!

Wanneer je een product van Max Pro aanschaft en deze binnen 30 dagen na aankoopdatum bij Max Pro registreert, heb je een leven lang garantie op jouw krul- of stijltang en standaard 2 jaar garantie op jouw föhn of föhnborstel. 

Daarmee laat Max Pro niet alleen zien dat ze geloven in hun eigen producten en hun grote assortiment, maar ook dat de kwaliteit hiervan hoog is. En dit tegen een betaalbare prijs met een goede garantie achteraf. Zo ben je verzekerd van een fijn product om de mooiste stylinglooks te maken. Al meer dan 3.000 kappers gingen je voor. 

Max Pro Tip van Koos:

Infinity föhn

De Max Pro Infinity föhn lijkt erg op de populaire Ga.Ma iQ Perfetto, maar geloof ons: deze is veel beter. De föhn is net zo stil en krachtig, maar veel betrouwbaarder en met een betere ondersteuning als dat nodig is.

Ontstaan van Max Pro

Max Pro is ontstaan vanuit het merk MOHI, welke producten maakt voor de verzorging van jouw haren. MOHI maakte producten voor kappers en stylisten die het haar beschermen tegen invloeden van buitenaf en voedt het haar. Maar daar hield hun passie niet op. Ze wilden ook een lijn bieden waarin styling mogelijk was, met de juiste producten en methodes. Dus kwam daar het zusje Max Pro. Want waar MOHI zorgt voor de voeding en de juiste bescherming van het haar, maken de stylingproducten van Max Pro jouw look compleet.

Accessoires van Max Pro

Max Pro biedt meer dan alleen föhns, borstels, krultangen en stijltangen. Ook de accessoires van Max Pro voegen veel toe aan de stylingsbeleving voor jou en jouw klanten. Als voorbeeld de Heat Protection Glove die bij de krultangen wordt geleverd. Deze houdt warmte tegen waardoor een net gekrulde lok haren ineens in model kan worden gehouden met je hand. Of de Heat Protection Mat waarop je de krul- of stijltang kan leggen zonder bang te zijn de tang of werkplek te beschadigen. Met de accessoires van Max Pro wordt haar stylen net een stapje makkelijker en handiger.

Max Pro in jouw salon?

Benieuwd naar ons assortiment van Max Pro stylingtools? Bekijk alle producten van Max Pro hier in onze webshop of kom langs in onze groothandel. 

Wil je liever nog meer informatie over deze producten of eventuele toepassingen in jouw salon? Contact opnemen kan via de contactpagina, via [email protected] of via 033 – 494 6688.

//BOTSONIC CODE