Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

15 maart 2024

Koop slim, bespaar slimmer: de Laagste Prijsweken bij Koos van der Beek!

Hey daar, geweldige nieuwsjager en slimme shopper! Heb je er ooit van gedroomd om de laagste prijs te betalen voor topkwaliteit haartrimmers en tondeuses? Welnu, die droom is nu werkelijkheid geworden dankzij de Laagste Prijsweken bij Koos van der Beek!

Vanaf 18 maart tot 12 april 2024 zijn we op een missie om jou de beste deals te bieden op geselecteerde Wahl, Moser en JRL machines. En hier komt het spannende gedeelte: terwijl elders de prijzen omhoog schieten, hebben wij de prijzen verlaagd! Ja, je leest het goed - wij verlagen de prijzen terwijl anderen ze verhogen. Dat is nog eens een win-winsituatie voor jou!

 

Maar wacht, er is meer! Hier zijn de details van onze exclusieve Laagste Prijsweken:

  • Geldigheid: Deze geweldige actie duurt van 18 maart tot 12 april 2024. Dat betekent dat je slechts een beperkte tijd hebt om van deze ongelofelijke aanbieding te profiteren, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

  • Geselecteerde producten: Deze aanbieding is alleen van toepassing op de afgebeelde Wahl, Moser en JRL tondeuses en trimmers. We willen ervoor zorgen dat je de beste producten krijgt tegen de laagst mogelijke prijzen, dus dit geldt specifiek voor deze selectie.

  • OP=OP: Wees er snel bij, want deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Dat betekent dat je er snel bij moet zijn om ervoor te zorgen dat je niet achter het net vist. Wacht niet tot morgen - wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

  • Geen combinatie met andere acties: Houd er rekening mee dat deze aanbieding niet kan worden gecombineerd met andere betalingscondities of kortingen. We willen ervoor zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om van deze geweldige deal te profiteren.

  • Exclusief BTW: De vermelde prijzen zijn exclusief btw. Dit is standaard bij dergelijke aanbiedingen, maar we willen het toch even vermelden om eventuele verwarring te voorkomen.

  • Geen rechten ontleend: Houd er rekening mee dat aan deze actie en uitgave geen rechten kunnen worden ontleend. We streven ernaar om de beste service en prijzen te bieden, maar soms kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn die buiten onze controle liggen.

En last but not least, als je ergens anders een lagere prijs vindt, laat het ons dan weten! Stuur een WhatsApp-bericht naar 033 494 66 88 en we zullen je een scherp voorstel doen. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt, ongeacht wat er gebeurt.*

Dus waar wacht je nog op? Haast je naar Koos van der Beek en profiteer van de Laagste Prijsweken! Het is tijd om slim te kopen en slimmer te besparen. Tot ziens in de winkel!

* je prijsbewijs moet online, actueel en leverbaar zijn bij een Nederlandse aanbieder, Koos van der Beek moet dit kunnen controleren en beoordelen. Koos van der Beek behoudt het recht om een prijsclaim te weigeren.

//BOTSONIC CODE