Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Fohn Excess-HQ BAB6990IE

Babyliss Fohn Excess-HQ BAB6990IE
Productomschrijving
Zeer krachtige fohn voor een korte droogtijdIs Babyliss Excess-HQ de krachtigste föhn in zijn categorie? Een haardroger van 2600W, vervaardigd in Italië, krachtig, uitgerust met een AC motor met hoog vermogen en lange levensduur, die een snelheid van 152 km/u levert voor uiterst snel drogen en een aanzienlijke tijdwinst. Dankzij de uitzonder...

Zeer krachtige fohn voor een korte droogtijd

Is Babyliss Excess-HQ de krachtigste föhn in zijn categorie? Een haardroger van 2600W, vervaardigd in Italië, krachtig, uitgerust met een AC motor met hoog vermogen en lange levensduur, die een snelheid van 152 km/u levert voor uiterst snel drogen en een aanzienlijke tijdwinst. Dankzij de uitzonderlijke luchtdruk en de perfect beheerste temperatuur krijgt de styling onmiddellijk vorm en is de weerstand tegen luchtvochtigheid groter: het resultaat is optimaal en blijft langere tijd behouden.

Het concept van superieure kwaliteit in een uitgesproken en elegant ontwerp voor een comfortabele grip en maximale controle maken van de Excess-HQ een hoog presterend apparaat dat zal voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende professionals, voor alle haartypen.

Kenmerken:

  • 2600W
  • AC-motor vervaardigd in Italië met lange levensduur en hoog vermogen
  • Luchtsnelheid: 152 km/u
  • Luchtdruk: 1082 Pa
  • Luchtvolume: 75 m3
  • 555 g
  • Technologie met ionen
  • 2 gerichte schuine mondstukken met zeer kleine opening (6 mm x 75 mm en 6 mm x  90 mm) met venturi-effect: +20% vermogen
  • Uitneembaar filter aan de achterkant voor snel en eenvoudig onderhoud
  • Professioneel snoer van 2,70 m
  • BABD11E diffuser past op de Excess-HQ dryer

Excess-HQ: ontdek de voordelen van deze ultrakrachtige föhn bedoeld voor het drogen van het meest rebelse en moeilijke haar!

Hoog presterende AC-motor vervaardigd in Italië

Deze motor is ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik en levert optimale professionele prestaties. Hij genereert een luchtvolume van 75 m3/u en 1082 Pa luchtdruk voor stylings met langdurig resultaat. Dankzij de luchtsnelheid van 152 km/u wordt de droogtijd aanzienlijk verkort en is de energiebesparing groot.

Hoogwaardig verwarmingselement

Optimalisatie van de verwarmingszones om een constante en uniforme temperatuur te leveren. Het vermogen van het verwarmingselement biedt een uitzonderlijk drogingscoëfficiënt van 6,6 gram verdampt water per minuut. Een gemiddelde temperatuur van 90°C bij 25 mm zonder gericht mondstuk en tot bijna 140°C met gericht mondstuk (bij maximale snelheid).

100% professionele handgreep en robuust netsnoer en doorvoer

De Excess-HQ is uitgerust met een nieuwe handgreep die het algehele evenwicht van de haardroger optimaliseert. Dankzij het uitgebalanceerde ontwerp is de Excess-HQ haardroger een professioneel hulpmiddel. De ergonomische handgreep draagt bij aan het voorkomen van spier- en skeletaandoeningen en beroepsziekten. Deze handgreep heeft zijn waarde bewezen met de Rapido, Babyliss's speerpunt in de droogcategorie. De grip is perfect gevormd langs de as van het zwaartepunt, wat zorgt voor een evenwichtige grip. Het ergonomische ontwerp past in de handpalm en zorgt voor een veilige grip tussen duim en wijsvinger. Deze handgreep is ontworpen voor intensief gebruik.

Verzorging en schoonheid van het haar

Een centrale generator met ionen biedt een dieptewerking van de miljoenen gegenereerde negatieve ionen, zodat de spanning die ontstaat door de statische elektriciteit op het oppervlak van het haar wordt geëlimineerd. De technologie met ionen zorgt dat het haar soepel en glanzend wordt en vereenvoudigt het stylen aanzienlijk, zonder enige statische elektriciteit. Een toets voor koude lucht + een vaste stand voor onafgebroken koude lucht geven het haar een schitterende glans en een perfectie fixatie met een langdurig resultaat.

Flexibiliteit en controle 6 warmte- en snelheidsinstellingen

6 temperatuur- en snelheidsniveaus. Met de 2 schuine mondstukken met zeer kleine opening (6 mm), de een 75 mm, de ander 90 mm (voor gebruik bij verschillende haarlengten en haarstructuren), kunnen perfecte stylings worden gecreëerd. De enigszins diagonale vorm combineert uitstekend met de contouren van een ronde borstel.

Bestel Babyliss Fohn Excess-HQ BAB6990IE snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40026990
EAN
3030050165210

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE