• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babyliss

Merken

Babyliss

 BABYLISS PRO HAIRSTYLING

Babyliss PRO werkt als haarprofessional graag samen met de consument om de ultieme schoonheid te bereiken. Al tientallen jaren richt Babyliss PRO zich op de wereld van de haarstyling en haarverzorging. 

De elektrische apparaten en haarverzorgingsproducten zijn zo ontwikkeld dat creativiteit volledig tot haar recht kan komen. 

Het eigen onderzoek laboratorium is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules, zodat de Babyliss PRO producten steeds beter en daarnaast ook eenvoudiger in gebruik worden. 

De apparaten zijn speciaal ontwikkeld voor haarstyling-professionals en omvatten haardrogers, straighteners, krultangen, krulstes en tondeuses.

Elk apparaat wordt voor verkoop eerst uitgebreid getest in het Technische Centra van Babyliss en combineert design, kracht, prestatie en ergonomie. 

Met hierdoor is Babyliss PRO momenteel hèt merk voor haarprofessionals. 

 

HISTORIE BABYLISS PRO

In de jaren 60 ontwikkelde de heer Lelièvre, een gerespecteerde kapper uit Parijs, de eerste elektrische krultang in de achterkamer van zijn kapperszaak.

Zijn uitvinding is een groot succes en hij besluit de markt op te gaan.

Samen met zijn partner, de heer Felblum, ontwikkeld hij krultangen voor zowel professionals als consumenten. 

Het merk van deze krultang, Babyliss, wordt binnen 10 jaar een toonaangevend merk. Na die tijd besloot Babyliss uit te breiden met haardrogers en föhn borstels.  

In 1995 wordt het merk verkocht aan de Amerikaanse Conair. Tien jaar later heeft Babyliss te lijden aan een dalende verkoop als gevolg van de toenemende concurrentie van onder ander Philips en Calor. Babyliss is weer innovatief en lanceert de eerste stijltang van ‘glas’; platte ijzeren platen met spiegels wat claimt beter voor het haar te zijn. 

TOONAANGEVEND MERK IN DE KAPPERSBRANCHE

Inmiddels is Babyliss PRO uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de kappersbranche; door professionals en voor professionals. Maar Babyliss staat ook voor trend en innovatie voor consumenten.De professionele techniek en innovaties van Babyliss PRO worden ook in de Babyliss producten toegepast. 

Babyliss PRO is dé specialist op het gebied van haarverzorging en geeft tijdens iedere gelegenheid het beste beauty resultaat. Anticiperen op de trends van morgen en ruim baan geven aan de wensen van de professionals, zodat deze onbeperkte artistieke vrijheid hebben, dát is de dagelijkse doelstelling van Babyliss PRO.