Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Beautyblender Besties Starter Set

Productomschrijving
4-delige startset voor een perfecte applicatieEen vlekkeloze huid is de basis van elke look. Met deze 4-delige Besties Starter Set van Beautyblender is het nu super eenvoudig om een perfecte applicatie te realiseren.Krijg een airbrush-finish met de originele Beautyblender, het exclusieve aqua-geactiveerde (zoals bij het nat maken van de blender!) s...

4-delige startset voor een perfecte applicatie

Een vlekkeloze huid is de basis van elke look. Met deze 4-delige Besties Starter Set van Beautyblender is het nu super eenvoudig om een perfecte applicatie te realiseren.

Krijg een airbrush-finish met de originele Beautyblender, het exclusieve aqua-geactiveerde (zoals bij het nat maken van de blender!) schuim zorgt elke keer voor een gelijkmatige finish.

Houd vervolgens jouw blender schoon met Blendercleanser, een volledig natuurlijke geconcentreerde reiniger die make-up en vuil verwijdert (en beschermt tegen 99,7% van de ziektekiemen) van blenders en penselen.

Een speciale siliconen scrubpad helpt tegen echt hardnekkige vlekken, zodat je blender langer meegaat. Bovendien krijg je een schattig tasje om jouw musthaves in op te bergen, zodat je gemakkelijk je beauty tools kunt meenemen.

Inhoud:

 • Beautyblender Original make-up sponsje
 • Beautycleanser Solid Lavender spons- en borstelreiniger
 • Tool Cleansing Silicone Scrub Mat
 • Limited Edition etui

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  30359012
  EAN
  815985027184

  Eerder door jou bekeken

  //BOTSONIC CODE