Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

15 mei 2024

85 jaar jubileum acties

Vier met ons mee! Kappersgroothandel Koos van der Beek bestaat 85 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Sinds de oprichting door Koos op 25 mei 1939 hebben we ons generaties lang vol passie ingezet om de beste service en producten te leveren aan kappers.

Nu is het tijd om samen te vieren!

Kom van 21 t/m 23 mei naar onze groothandel voor de mini KOOS KERMIS. Geniet van fantastische acties, gratis lekkernijen zoals popcorn en de beroemde Koos koekjes, en tal van andere verrassingen. Het wordt een feest voor jong en oud, met voor ieder wat wils.

Kun je niet langskomen? Geen probleem! Van 20 t/m 26 mei kun je ook online meedoen aan de pret en profiteren van unieke €85,- en €8,50 acties.

Of je nu langs komt of niet, we zijn blij met je en dankbaar dat jullie, de klanten van Koos, ons zo ver hebben gebracht! Op naar de 100 jaar!

Team Koos van der Beek

Sanne, John, Vanessa, Monique, Gert, Olav, Ferry, Rico, Angela, Daniël, Wim en Coby

 

JUBILEUM ACTIES voor 85,- en 8,50

Een uiteenlopende selectie van kappersproducten zoals fohns, alufolie, kappersfietsen, haarverf, kammen en nog veel meer! Bekijk alle acties.

GRATIS PASTA bij je bestelling!

Bij iedere order boven €50 excl. btw voegen we een heerlijke pasta toe. Zolang de voorraad strekt.

Bakje koffie of POPCORN?

We vieren onze 85e verjaardag met popcorn in de winkel. Of koffie met een Koos koekje als je dat lekkerder vindt. Kom gezellig langs!

Draai aan het RAD VAN FORTUIN!

Bij iedere bestelling in de winkel mag je een draai geven aan het Rad van Fortuin. Wie weet win je een L'Oréal Steampod, verrassingspakket, Olaplex product, een Olivia Garden Fingerbrush, of...

WIN! Een originele Koos trui!

We verloten er 5 onder alle orders tijdens de Koos feestweek.

VIER FEEST met het hele team

Bezoek dinsdag 21 t/m donderdag 23 mei onze winkel (Klokhoek 14, Leusden) en vier onze 85e verjaardag met ons mee! We trakteren op popcorn, koffie, cadeaus en speciale acties vol gezelligheid: 3 dagen lang. 

Shop - iets minder gezellig, maar wel de hele week lang van maandag t/m zondag - de Koos jubileumacties online. Bekijk alle acties hier.

//BOTSONIC CODE