Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

17 februari 2023

Björk: duurzame en vegan haarproducten

Het is altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken, te ervaren en te leren kennen. Zeker als dit ‘nieuwe iets’ duurzamer, vegan en nog beter voor ons is dan we gewend zijn. Daarom zijn wij ook trots dat we een nieuw prachtig merk mogen toevoegen aan ons assortiment: Björk!

Wat is Björk?

Björk is een Zweeds merk met producten voor de professionele kapper. Het merk is opgericht door liefhebbers van haarverzorging, met een passie voor het ontwikkelen van producten die fantastisch zijn voor jouw haar (en uiteraard die van jouw klanten). De producten van Björk zijn tevens duurzaam in zowel de ingrediënten als de verpakkingen.

Het doel is om stap voor stap Europa's meest duurzame professionele haarverzorgingsmerk te worden.

Duurzaam, van ingrediënt tot verpakking

Björk producten worden allemaal in Zweden vervaardigd, waardoor ze controle hebben over de hele productielijn, korte lijnen hebben en goed overzicht houden van de kwaliteit en afkomst van hun grondstoffen. Om de gebruikers van Björk te verzekeren dat de producten van hoge kwaliteit zijn, werken ze (en de bijbehorende productfabrikanten) volgens hoogstaande product eisen en certificeringen. De certificering helpt Björk voortdurend te verbeteren en een hoog niveau van productveiligheid te behouden. Kwaliteit is het resultaat van een optimalisatie van elke stap in het product realisatieproces: betrouwbare recepten, de beste grondstoffen, grondstof controle, verpakkingsontwikkeling, inspecties, fine-tuning en een voortdurende evaluatie van elke productiestap. Elk klein aspect is belangrijk voor de kwaliteit van de producten die bij de kapper en consument terecht komen.

Bekijk alle certificeringen en gebruik van duurzame materialen op de merkenpagina van Björk op onze website.

Maar wat kan je nu als kapper met Björk?

Björk biedt producten van begin tot einde van een (verzorgings-)behandeling in jouw salon. Van verzorging tot styling, aan alles is gedacht. Er is zelfs een aparte Björk lijn geproduceerd voor kinderen. Deze Björk producten zijn zeer zacht, verzorgend en dermatologisch getest. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van het kind.

Maar buiten de producten die je tijdens de behandeling in jouw salon gebruikt, kan je nog specifieker aan de slag met de producten van Björk. Want je kan nog dieper ingaan op de verzorging door bijvoorbeeld de Silver-lijn van Björk of de Repair Treatment te gebruiken om zo nog beter in te spelen op de wens van jouw klant.

Ben jij dus toe aan een merk in jouw salon die sustainable is, vegan is, 100% cruelty-free en een hoop voordelen biedt op het gebied van werking en duurzaamheid? Dan is Björk de ideale oplossing!

Waar te vinden?

Die vraag is natuurlijk heel makkelijk. Alle producten van Björk vind je snel en gemakkelijk via onze webshop, maar ook in de fysieke groothandel in Leusden. Dus kom gezellig langs (online of offline, wat jou het beste uit komt) en vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen je graag verder!

//BOTSONIC CODE