Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

27 oktober 2022

Vers van de pers: de nieuwe KOOS!

Het is alweer een jaar geleden dat de laatste KOOS! uitkwam. En wat een jaar is het geweest. Een jaar waarin we allemaal weer volop aan de slag mochten, waarin nieuwe producten hun intrede maakten en ook oude producten het podium hebben verlaten. Onze branche heeft niet stilgestaan en we zijn blij dat we weer mooie ontwikkelingen mogen maken en delen.

Wat kan je verwachten?

De mooiste ontwikkelingen hebben we samengevoegd in dit KOOS! magazine. Wel komt het KOOS! magazine dit keer in een ander jasje dan je van ons gewend bent. Zo hebben we dit keer gekozen voor een kort en bondige variant. Een echte 3-luik met de beste deals, nieuwe inspiratie en fijne producten die we graag uitlichten voor je. Zo heb jij meer tijd over voor jouw passie, jouw klanten en de gezelligheid die bij deze maanden horen.

Buiten nieuwe producten en de beste deals, kom je in deze editie ook nieuwe gezichten tegen! We hebben namelijk nieuwe mensen in ons Koos-team mogen verwelkomen en zij stellen zich graag aan je voor. Leer meer over deze toppers en hun voordelen voor jou en jouw salon bij de leukste kappersgroothandel van Nederland!

Ook online te zien!

Heb jij de nieuwste KOOS! al gezien? Vraag hem nu gratis aan bij jouw bestelling. Of bekijk de online versie (makkelijk bestellen door de klikbare afbeeldingen!) om gelijk op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes en producten voor dit seizoen!

Dan rest ons niets anders meer dan jou alvast warme feestdagen te wensen en een fantastisch 2023!

//BOTSONIC CODE