Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Bloomz Elastiekjes 20st

Meerdere kleuren
2 in 1 haarelastiek en armband
Productomschrijving
Bloomz: haarelastiek en armband in één Er zijn meerdere pluspunten waardoor Bloomz haar goede naam verdient. Zo zijn ze extreem zacht voor elk haartype en kunnen niet rafelen of verslappen vanwege de manier waarop ze gemaakt zijn. De Bloomz haarelastiekjes zijn namelijk ontworpen en geproduceerd met een unieke weeftechniek waarbij gebruik wordt ...

Bloomz: haarelastiek en armband in één

Er zijn meerdere pluspunten waardoor Bloomz haar goede naam verdient. Zo zijn ze extreem zacht voor elk haartype en kunnen niet rafelen of verslappen vanwege de manier waarop ze gemaakt zijn. De Bloomz haarelastiekjes zijn namelijk ontworpen en geproduceerd met een unieke weeftechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van 60 draden per Bloomz haarelastiek. Dit zorgt ervoor dat ze de ideale grootte hebben en rekt wanneer je ze gebruikt.

Wanneer je ze niet gebruikt, kan je de Bloomz haarelastiek dragen als een armbandje. Zo heb jij (of jouw klant) altijd een haarelastiek in de buurt. Zo kunnen ze overal mee naartoe. Het fijne is dat de Bloomz bandjes tegen veel invloeden van buitenaf kunnen zoals chloor- zeewater. Verkleuren zullen ze niet.

Maar er zijn zoveel haarelastieken, waarom Bloomz?

Er zijn enorm veel verschillende soorten elastiekjes voor in het haar. Zelfs van Bloomz zijn talloze imitaties gemaakt. Maar geen enkele van deze imitaties biedt de voordelen zoals hierboven allemaal tegelijk zoals Bloomz doet.

Bestel Bloomz Elastiekjes 20st snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
50092024
EAN
8718754322713

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE