• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dux

Merken

Dux

DUX: CREATIVITEIT & VAKMANSCHAP 

Dux is een jonge borstelfabrikant met een traditie en verleden dat terug gaat tot 1925. Hedendaags is het bedrijf gevestigd in Izegem, België. Dux is zowel producent van borstels als importeur van haarborstels en haarverzorging producten. 

Dux borstels staan voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis. Het Belgische topmerk werkt enkel met de beste materialen en levert borstels die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De borstels van Dux zijn ergonomisch, comfortabel en licht in gebruik en vooral functioneel. 

KWALITATIEVE BORSTELS

Creativiteit en functionaliteit staan bij Dux hoog in het vaandel. Zo gelooft Dux dat de borstel het verlengstuk van de hand moet zijn. Op deze wijze kan de gebruiker met de Dux borstel alle creatieve mogelijkheden en ideeën voor het kapsel waarmaken. 

Om iedere soort gebruiker of toepassing de meest geschikte borstel te kunnen bieden heeft Dux een groot assortiment verschillende borstels. Zo heeft Dux International verzorgende pneumatische borstels, ronde borstels, borstels op draad, spinningsborstels en borstels voor unieke toepassingen. 

Niet alleen de kwaliteit van de producten is belangrijk voor Dux, ook de relatie met consumenten en afnemers moet van hoge kwaliteit zijn.