• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Calmare Aqua Flush 500ml

1 / 1
Bestellen voor 12:00 is vandaag verstuurd! Je hebt nog 03:39 uur
Calmare Calmare Aqua Flush 500ml

Het spoelen tijdens een permanentbehandeling neemt altijd een hoop tijd in beslag. Met dit haarproduct is dat verleden tijd! De Calmare Aqua Flush maakt spoelen overbodig en stopt het omvormingsproces in het haar.

Tijdens de krulvorming gaan belangrijke mineralen in het haar verloren. De Calmare Aqua Flush zorgt ervoor dat deze mineralen weer aan het haar worden toegevoegd. De werkstoffen in het haarproduct bereiden het haar voor op het fixeringsproces, de neutralisatie kan onmiddellijk in werking treden. Dankzij dit haarproduct behoudt het haar zijn veerkracht. Ook wordt het resultaat van de permanent verbetert, waardoor het haar er geweldig uitziet.

De Calmare Aqua Flush maakt deel uit van de World of Perm lijn. Deze producten zijn langdurig getest op cosmetisch, biologisch en milieutechnisch gebied en hebben de proef ruimschoots doorstaan. Het haarproduct is vrij van oxidatiemiddelen en siliconenverbindingen en zorgt voor een prachtig resultaat. En dat alles zonder te hoeven spoelen! Een aantal kernbegrippen van de Aqua Flush op een rijtje: klantvriendelijk, kostenbesparend, tijdbesparend en milieuvriendelijk. Al met al een product dat ideaal is voor in de salon.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen