Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Eco Brush

Sale
Sale 32%
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Goed voor je haar en onze planeet!De Sweet Bunny Eco Brush ontwarborstel is zo gevormd dat deze zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Zo hoef je niet onnodig kracht te zetten en wordt je hoofdhuid getrakteerd op een ontspannende massage, terwijl je haren comfortabel worden ontklit.De borstel bestaat voor 95% uit biologisch afbreekbare materialen; ...

Goed voor je haar en onze planeet!

De Sweet Bunny Eco Brush ontwarborstel is zo gevormd dat deze zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Zo hoef je niet onnodig kracht te zetten en wordt je hoofdhuid getrakteerd op een ontspannende massage, terwijl je haren comfortabel worden ontklit.

De borstel bestaat voor 95% uit biologisch afbreekbare materialen; enkel de 20mm lange pinnen zijn gemaakt van nylon. Onder de juiste omstandigheden wordt de Eco Brush in maximaal 5 jaar biologisch afgebroken. Recycle hem dus na gebruik!

Het materiaal waaruit het product is gemaakt is duurzaam, maar het is niet aan te raden om het haar te modelleren met deze borstel i.c.m. warmte van een fohn of stijltang.

Advies verkoopprijs: 12,95

Productspecificaties

Artikelnummer
3018123
EAN
8718754322331

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »