Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Goldwell Colorance Soft Color 125ml

Meerdere kleuren
Goldwell Colorance Soft Color 125ml 10BS
Productomschrijving
Snelle en directtrekkende schuimkleuringGoldwell Colorance Soft Color is een schuimmousse die ontwikkeld is om je haar mee te kleuren. Door deze mousse kun je op een gemakkelijke, snelle manier nuances en een prachtige gloed over je haar aanbrengen. Gebruik Goldwell Colorance Soft Color wanneer je je huidige natuurlijke kleur wilt verfrissen, een...

Snelle en directtrekkende schuimkleuring

Goldwell Colorance Soft Color is een schuimmousse die ontwikkeld is om je haar mee te kleuren. Door deze mousse kun je op een gemakkelijke, snelle manier nuances en een prachtige gloed over je haar aanbrengen. Gebruik Goldwell Colorance Soft Color wanneer je je huidige natuurlijke kleur wilt verfrissen, een nieuwe kleur wilt uitproberen of wil experimenteren met kleuren.

De drempel om de natuurlijke kleur van je haar te verfraaien wordt door de kleurmousse van Goldwell een stapje lager. Het is snel, gemakkelijk en zeer professioneel! De kleurschuimingen worden door kapsalons in heel Nederland ingezet maar zijn ook zeer geschikt voor thuisgebruik! Juist doordat je slechts één product nodig bent en niet in de weer bent met meerdere verfjes worden ze alom geroemd.

De semi-permanentehaarkleuring blijft ongeveer tot 6 wasbeurten goed zichtbaar (dit is afhankelijk van je haarlengte en dikte). De Goldwell Colorance Soft Color zal je haar verlichten maar zal je haarkleur nooit donkerder maken. Door de manier van kleuren zal de kleur langzaam uit het haar vervagen en heb je geen last van uitgroei! Het vervaagd geleidelijk uit je haar en daarnaast hoef je niet bang te zijn dat het je haar beschadigd raakt.

De Goldwell Colorance Soft Color bevat geen peroxiden en ammoniak waardoor je haar er gezond en levendig uit zal blijven zien!

De Goldwell Colorance Soft Color is geschikt voor 3 doelen:

Zachte tinten: wanneer je zachte tinten in het haar wilt verkrijgen of nieuwe looks wilt uitproberen is de Goldwell Colorance Soft Color dé perfecte manier om dit te proberen!

Kleurverfrissing: soms is het te vroeg om naar de kapper te gaan & je haar weer te verven maar wil je wel je haarkleur weer opfrissen. Door de kleurschuiming te gebruiken fris je je haarkleur weer op, geef je het weer glans en lijkt het alsof je net van de kapper komt!

Kleurcorrectie: wanneer je niet tevreden bent met je haarkleur kun je de Goldwell Colorance Soft Color inzetten om de kleur te corrigeren! Laat de mousse 5 minuten intrekken en behaal zo het gewenste kleurresultaat.

Productspecificaties

Artikelnummer
2007190003
EAN
4021609132455

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE