Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Golden Rose 2 Fasen Make-Up Remover

Golden Rose 2 Fasen Make-Up Remover
Productomschrijving
Two Face make-up remover van Golden Rose is ontwikkelt om grondig maar toch voorzichtig oog en lip make-up te verwijderen, zelfs waterproof en langdurige make-up, zonder dat het daarbij een olieachtige gevoel achterlaat. De formule is verrijkt met een speciale component dat bekend staat om te beschermen en te helpen bij het verbeteren van de weerst...

Two Face make-up remover van Golden Rose is ontwikkelt om grondig maar toch voorzichtig oog en lip make-up te verwijderen, zelfs waterproof en langdurige make-up, zonder dat het daarbij een olieachtige gevoel achterlaat. De formule is verrijkt met een speciale component dat bekend staat om te beschermen en te helpen bij het verbeteren van de weerstand van wimpers tegen uitval tijdens het verwijderen van de make-up. De violet fase ontbindt de meest hardnekkige make-up. De transparante fase elimineert alle andere make-up resten. Zo heb je het beste van 2 removers in 1. Schudden voor gebruik!

Bestel Golden Rose 2 Fasen Make-Up Remover snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
305200
EAN
8691190070328

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »