Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

GR Magic Kiss Color Changing Lipgloss

Magisch!
Productomschrijving
Lipgloss met een magische twistMaak kennis met Golden Rose Magic Kiss Color Changing Lipgloss! Deze lipgloss heeft alles wat je zoekt: een zachte, lichte glans en een pure, glanzende roze tint die je lippen definieert. Maar dat is nog niet alles – na het aanbrengen van deze lipgloss, zie je een magische transformatie. De kleur verandert namelijk ...

Lipgloss met een magische twist

Maak kennis met Golden Rose Magic Kiss Color Changing Lipgloss! Deze lipgloss heeft alles wat je zoekt: een zachte, lichte glans en een pure, glanzende roze tint die je lippen definieert. Maar dat is nog niet alles – na het aanbrengen van deze lipgloss, zie je een magische transformatie. De kleur verandert namelijk in een prachtige roze kleur, afhankelijk van de temperatuur en pH-waarde van je lippen.

Wat Golden Rose Magic Kiss Color Changing Lipgloss zo bijzonder maakt: de unieke kleurverandering die plaatsvindt na het aanbrengen. De tint van de lipgloss past zich aan aan de individuele lipchemie van elke persoon, waardoor je een op maat gemaakte kleur krijgt die perfect bij jou past. De roze tint kan variëren van subtiel en natuurlijk tot levendig en intens.

Naast de  kleurverandering biedt Golden Rose Magic Kiss Color Changing Lipgloss ook hydratatie en voeding voor je lippen. De lipgloss bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder druivenpitolie, mangoboter en vitamine E. Druivenpitolie staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen, terwijl mangoboter je lippen heerlijk zacht maakt. Vitamine E voedt en beschermt je lippen, waardoor ze er gezond en verzorgd uitzien.

Bestel GR Magic Kiss Color Changing Lipgloss snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30301454
EAN
8691190514549

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE