Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

GR Mattifying Mineral Powder

Meerdere kleuren
Productomschrijving
Voor een egale en matte huidDe Mattifying Mineral Powder heeft een uitstekende dekking en zorgt voor een natuurlijke en fluweelzachte matte afwerking. Ideaal om vlekjes of oneffenheden te camoufleren en glimmen te voorkomen. Je kunt deze Mattifying Mineral Powder direct op de huid aanbrengen of in combinatie met een foundation.De unieke samenstelli...

Voor een egale en matte huid

De Mattifying Mineral Powder heeft een uitstekende dekking en zorgt voor een natuurlijke en fluweelzachte matte afwerking. Ideaal om vlekjes of oneffenheden te camoufleren en glimmen te voorkomen. Je kunt deze Mattifying Mineral Powder direct op de huid aanbrengen of in combinatie met een foundation.

De unieke samenstelling van deze poeder is verrijkt met verschillende mineralen zoals zinkoxide, mica, silica, kaolien en magnesium. Hierdoor wordt er een barrière tussen de huid en de schadelijke omgevingsfactoren gecreëerd en is jouw huid optimaal beschermd!

Aanbrengen:

Je kunt de Mattifying Mineral Powder als matte finish aanbrengen over je foundation of direct op de huid. Ook kun je deze als finish aanbrengen op alleen de T zone ( voorhoofd, neus en kin) dit zijn vaak de wat vettere gedeelte van het gezicht, de Mattifying Mineral Powder voorkomt dat deze gaan glimmen. Gebruik een poederkwast om de Powder aan te brengen op je gezicht en hals.

Welke kleur van de Mattifying Mineral Powder?

De juiste kleur van de Terracotta Mineral Powder & Highlighter bepalen is nog best lastig, er zijn voor dit product 7 verschillende kleuren. Twijfel je over de juiste kleur voor jouw gezicht, huidskleur en ondertoon? We helpen je graag!

Bestel GR Mattifying Mineral Powder snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30306103
EAN
8691190516529

Eerder door jou bekeken