Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

GR So Glow Highlighter Duo

Meerdere kleuren
Productomschrijving
Limitless glow, flawless look!De So Glow! Highlighter Duo zorgt voor een hoge glans en kan gebruikt worden om delen van het gezicht te accentueren. Daarnaast kun je deze highlighter zowel op het gezicht gebruiken als op het lichaam. Zo kun je ook bijvoorbeeld je decolleté een mooie glow geven als echte finishing touch van jouw make-up look.Highlig...

Limitless glow, flawless look!

De So Glow! Highlighter Duo zorgt voor een hoge glans en kan gebruikt worden om delen van het gezicht te accentueren. Daarnaast kun je deze highlighter zowel op het gezicht gebruiken als op het lichaam. Zo kun je ook bijvoorbeeld je decolleté een mooie glow geven als echte finishing touch van jouw make-up look.

Highlighter aanbrengen:

Het highlighter duo bestaat uit twee verschillende tinten highlighter, deze zijn bedoeld om bepaalde delen van het gezicht te accentueren en een subtiele gloed te geven. De lichtere tint in het palette wordt meestal gebruikt om de jukbeenderen, het voorhoofd, de neusbrug en de cupidoboog van de lippen te highlighten, terwijl de donkerdere tint kan worden gebruikt om schaduwen te creëren en dimensie toe te voegen aan het gezicht. Voor het aan brengen van het So Glow! Highlighter Duo gebruik je een highlighter brush.

Bestel GR So Glow Highlighter Duo snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30306101
EAN
8691190516260

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE