Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

GR Tattoo Gel Eyepencil

Meerdere kleuren
Productomschrijving
Dé ultieme eyeliner voor het creëren van langdurige ooglooksOntdek de nieuwe Tattoo Gel Eyepencil eyeliner met een moderne gel formule!Dé ultieme eyeliner voor het creëren van langdurige ooglooks! Of je nu gaat voor een dramatische winged eyeliner of een subtiele definitie, deze liner heeft alles wat je nodig hebt. De Tattoo Gel Eyepencil i...

Dé ultieme eyeliner voor het creëren van langdurige ooglooks

Ontdek de nieuwe Tattoo Gel Eyepencil eyeliner met een moderne gel formule!

Dé ultieme eyeliner voor het creëren van langdurige ooglooks! Of je nu gaat voor een dramatische winged eyeliner of een subtiele definitie, deze liner heeft alles wat je nodig hebt. De Tattoo Gel Eyepencil is moeiteloos aan te brengen en zorgt voor een verbluffend gladde, semi-matte finish die wel 24 uur blijft zitten. Deze waterdichte, vegan en veeg vaste formule maakt het zelfs mogelijk om de waterlijn van je ogen te accentueren, zonder dat het uitloopt.

Eyeliner kleuren:

De Tattoo Gel Eyepencil is verkrijgbaar in  8 verschillende kleuren. Nummer 101/102/103 zijn matte kleuren en nummer 104/105/106/107/108 bevatten een mooie glans.

Van subtiele alledaagse elegantie tot gedurfde en opvallende avondstijlen, deze eyeliner past zich moeiteloos aan jouw stemming en gelegenheid aan. Ga voor luxe en langdurige perfectie met een product dat niet alleen een statement maakt met zijn eigentijdse formule, maar ook een bewuste keuze is met zijn veganistische samenstelling.

Bestel GR Tattoo Gel Eyepencil snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30301021
EAN
8691190512149

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE