Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Hi-Lite Cap Siliconen Blondeermuts

  Hi-Lite Cap Siliconen Blondeermuts Regular
  Productomschrijving
  Blondeer muts met haaknaaldHerbruikbare siliconen muts voor blondeertechnieken inclusief haaknaald 0,85 mm. Ideaal voor coupe soleil en high- of lowlights. Door de transparante siliconen blijft de haarlijn goed zichtbaar tijdens de behandeling. Verkrijgbaar in 2 maten.Advies voor gebruik:Hanteer een hoek van 45 graden, niet 90 graden, om het haar d...

  Blondeer muts met haaknaald

  Herbruikbare siliconen muts voor blondeertechnieken inclusief haaknaald 0,85 mm. Ideaal voor coupe soleil en high- of lowlights. Door de transparante siliconen blijft de haarlijn goed zichtbaar tijdens de behandeling. Verkrijgbaar in 2 maten.

  Advies voor gebruik:

  Hanteer een hoek van 45 graden, niet 90 graden, om het haar door te gaatjes te trekken. Het is niet aanbevolen om door elk gaatje haar te trekken, omdat dit het verwijderen bemoeilijkt. De 1800 gaatjes zijn er om de stylist volledige vrijheid en flexibiliteit te bieden. Verwerk onder matige temperaturen.

  De coupe soleilmuts is gepoederd, het is aanbevolen om na elke 6 behandeling te muts opnieuw te poederen om het aanbrengen te vergemakkelijken. Om opnieuw te poederen: draai de muts binnenstebuiten, strooi een kleine hoeveelheid talkpoeder op een droge handdoek, breng de poeder gelijkmatig aan aan de binnenzijde van de muts, wrijf het in het oppervlak totdat de poeder onzichtbaar wordt (ca. 2 minuten).

  Bestel Hi-Lite Cap Siliconen Blondeermuts snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  10218467

  Eerder door jou bekeken