Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago No Yellow Mask 125ml

Productomschrijving
Voor koele, gezonde blonde lokken Een verzorgend No Yellow haarmasker voor een ideale afwerking van een behandeling in jouw salon! Met de Imago No Yellow Mask heb je een geweldige manier om de blonde lokken van jouw klanten gezond en koel te houden. Dit type haarmasker is speciaal ontwikkeld om geelachtige tonen in blond haar te neutraliseren, te ...

Voor koele, gezonde blonde lokken

Een verzorgend No Yellow haarmasker voor een ideale afwerking van een behandeling in jouw salon! Met de Imago No Yellow Mask heb je een geweldige manier om de blonde lokken van jouw klanten gezond en koel te houden. Dit type haarmasker is speciaal ontwikkeld om geelachtige tonen in blond haar te neutraliseren, te matteren en te verzorgen na een ontkleuring.

Waarom de Imago No Yellow Mask?

De Imago No Yellow Mask bevat paarse pigmenten die het haar een koelere tint geven en ongewenste gele tinten neutraliseren. Dit resulteert in een heldere en koele look met een matterende afwerking zodat jouw klanten met een grote glimlach de salon uitlopen.

Hoe gebruik je de Imago No Yellow Mask?

Het gebruik van de Imago No Yellow Mask is heel eenvoudig. Je brengt het masker aan in de wasbak op schoon, vochtig haar en laat het 5 tot 8 minuten intrekken. Spoel het masker daarna grondig uit. Het is belangrijk om het masker niet te lang te laten zitten, omdat dit het haar een onnatuurlijke paarse tint kan geven. Houd de aanbevolen maximale inwerktijd dus aan voor het beste resultaat.

Verzorgende krachten

Naast het neutraliseren van gele tonen, hydrateert en voedt de Imago No Yellow Mask het haar intensief. Gebruik de Imago No Yellow Mask om het haar te herstellen en te versterken, waardoor het beter bestand is tegen beschadiging door hitte of styling. Hierdoor blijft het haar gezond en veerkrachtig.

De Imago No Yellow Mask is een uitstekende aanvulling op een blondeerbehandeling in jouw salon. Het geeft niet alleen een prachtige koele blondtint, maar zorgt ook voor gezond en sterk haar!

Bestel Imago No Yellow Mask snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
21091435
EAN
8718754321150

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE