Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Plex Mask 500ml

Met keratine
Inkoopvoordeel
Imago Plex Mask 500ml
Productomschrijving
Ultieme beschermingImago Plex Mask is een professioneel kappersproduct dat speciaal is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te versterken na of tijdens een behandeling in jouw salon.Wat is de Imago Plex Mask?De Imago Plex Mask is een krachtig haarmasker dat geschikt is voor alle haartypes en kan worden gebruikt in de salon of thuis. Het p...

Ultieme bescherming

Imago Plex Mask is een professioneel kappersproduct dat speciaal is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te versterken na of tijdens een behandeling in jouw salon.

Wat is de Imago Plex Mask?

De Imago Plex Mask is een krachtig haarmasker dat geschikt is voor alle haartypes en kan worden gebruikt in de salon of thuis. Het product wordt geleverd in een handige pot van 500ml en is gemakkelijk aan te brengen.

Waarom juist de Imago Plex Mask?

De unieke formule van Imago Plex Mask bevat een speciale mix van ingrediënten die het haar herstellen en versterken. Het bevat onder andere keratine, dat het haar beschermt en helpt om de natuurlijke glans te herstellen. Daarnaast bevat het ook arganolie en jojoba-olie, die het haar voeden en hydrateren. Deze ingrediënten zijn rijk aan vitamines en antioxidanten die het haar gezond houden en beschermen tegen schade door hitte en vervuiling.

Imago Plex Mask helpt bij het herstellen van beschadigd haar door het haar te versterken en te hydrateren. Dit betekent dus niet alleen herstellen, maar ook diepe en intense verzorging. De Imago Plex Mask dringt diep door in de haarschacht en vult eventuele beschadigde plekken op, waardoor het haar sterker wordt en er gezonder uitziet. Het resultaat is zacht, glanzend haar dat er gezond uitziet en aanvoelt.

Gebruikswijze

Om Imago Plex Mask te gebruiken, was je eerst het haar met een Imago shampoo en spoel je het uit. Breng vervolgens een ruime hoeveelheid van het masker aan op het haar, verdeel het gelijkmatig over het haar en laat het 5-10 minuten intrekken. Spoel daarna het haar grondig uit met warm water. Het product kan wekelijks worden gebruikt om het haar te onderhouden en te versterken.

De Imago Plex Mask is een hoogwaardig kappersproduct dat wordt gebruikt door professionele kappers door heel Nederland. Het kan ook worden doorverkocht aan klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardig haarmasker dat hun haar herstelt en versterkt. Dus zet de Imago Plex Mask zeker op de balie en verkoop hem mee aan jouw klanten voor een op-en-top verzorging thuis!

Wanneer begin jij met de Imago Plex Mask?

De Imago Plex Mask is een uitstekende keuze voor professionele kappers die hun klanten willen voorzien van een hoogwaardig haarmasker dat beschadigd haar herstelt en versterkt. Het bevat natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en hydrateren en is gemakkelijk aan te brengen en uit te spoelen. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor alle haartypes en kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen en te versterken.

Bestel Imago Plex Mask 500ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
21091431
EAN
8718754320962

Eerder door jou bekeken