Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Pro BLACK Blonding

Vegan
Tot 10 tinten
Met plex technologie
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Extreme oplichting en verzorging met de Imago Pro Black Blonding Wat is Imago Pro Black Blonding? Imago Black Blonding is een ontkleuringspoeder met plex-beschermingstechnologie, suiker, minerale olie en plantaardige houtskool. Ideaal voor het (snel) extreem oplichten tot 10 tinten zonder geel of oranje te worden, maar met respect voor het haar d...

Extreme oplichting en verzorging met de Imago Pro Black Blonding

Wat is Imago Pro Black Blonding?

Imago Black Blonding is een ontkleuringspoeder met plex-beschermingstechnologie, suiker, minerale olie en plantaardige houtskool. Ideaal voor het (snel) extreem oplichten tot 10 tinten zonder geel of oranje te worden, maar met respect voor het haar door de combinatie van ‘plex’-ingredienten.

De neutraliserende en reinigende werking van de houtskool zorgt dat je met 1 behandeling volledig koele blondtinten krijgt. De toegevoegde suikers werken zowel op de oppervlakte als in de cuticula van het haar, en beschermen en hydrateren daarmee het haar tijdens het oplichtend proces.

 

Bekijk voor meer informatie, deze blogpost over de Imago Black Blonding!

 

Mengwijze voor dit product

Om de Imago Pro Black Blonding optimaal te gebruiken in jouw salon, raden we de volgende werkwijze: 1 deel Imago Pro Black Blonding mengen met 2 delen Imago Pro Oxy in een niet-metalen bakje. Hiervoor kan je zelf kiezen welk percentage (3%, 6%, 9% of 12%) waterstofperoxide je wil gebruiken voor de behandeling. Elk percentage heeft een eigen manier van werking (bekijk de informatie over de waterstofperoxide percentages hier).

 

Hoelang laat je dit product zitten?

Zorg ervoor dat de Imago Pro Black Blonding ongeveer 10 à 45 minuten zit, afhankelijk van de werking en uitkomst die je wilt hebben. Was het haar na de ontkleuring met een zachte shampoo voor een optimaal resultaat.

 

Navulverpakkingen

Ook is de Imago Black Blonding verkrijgbaar in voordelige en milieuvriendelijke kartonnen navulverpakking. Niet alleen duurzamer en beter voor het milieu want minder plastic, maar ook vriendelijker voor jouw portemonnee. Zo heb je snel en gemakkelijk weer genoeg in de salon om jouw klanten te bedienen!

Productspecificaties

Artikelnummer
21090212
EAN
8718754320450

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE