Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Repair Creme

Meerdere varianten
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Verzorgend en beschermd, dat is wat de Imago Repair Creme biedt! Wil jij jouw klanten extra verzorgen met een fijne crème die het haar beter laat stralen? Met de Imago Repair Creme geef jij net een stapje extra in de verzorging en bescherming van (net behandeld) haar in de salon. En het makkelijke is dat jij ze dit kan meegeven om thuis te gebrui...

Verzorgend en beschermd, dat is wat de Imago Repair Creme biedt!

Wil jij jouw klanten extra verzorgen met een fijne crème die het haar beter laat stralen? Met de Imago Repair Creme geef jij net een stapje extra in de verzorging en bescherming van (net behandeld) haar in de salon. En het makkelijke is dat jij ze dit kan meegeven om thuis te gebruiken. Een ideaal product voor bijverkoop in jouw salon om er zeker van te zijn dat jouw klanten het beste voor hun kapsel gebruiken en bezig zijn met de verzorging hiervan.

De Imago Repair Creme ontwart de bos haren voor of na de behandeling in jouw salon. Of thuis na het douchen zodat de haren zacht, soepel en doorkambaar worden. Daarnaast houdt het haar de rest van de dag zijn veerkracht door de samenwerking van prachtige ingrediënten. Zo heb jij altijd het perfecte middel voor behandeld, geverfd en/of gepermanent haar!

Ingrediënten

Wat zorgt ervoor dat de Imago Repair Creme zo krachtig werkt? Dit is de combinatie van natuurlijke ingredienten die elkaar versterken. Zo vindt je in de Imago Repair Creme de nodige plantenextracten van de berk, de netel, de hop en rozemarijn. Voeg deze ingrediënten samen en je hebt een sterke verzorgende basis voor een fantastische crème zoals de Imago Repair Creme.

Kortom: Wil je ook zacht en soepel haar? Dan is de Imago Repair Creme perfect voor jou en jouw klanten! De Imago Repair Creme ontwart en laat het haar weer zacht en soepel aanvoelen. Het geeft het haar veerkracht dankzij de aanwezige plantenextracten van berk, netel, hop en rozemarijn. En niet geheel onbelangrijk: uitermate geschikt voor geverfd en/of gepermanent haar.

De Imago Repair Creme is bij Koosvanderbeek.nl altijd 6+1 gratis zodat jij niet hoef in te leveren in marge bij de doorverkoop van dit product in jouw salon.

Productspecificaties

Artikelnummer
2109086
EAN
8718754320535

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE