Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Imago Salt Boost Spray 250ml

  Inkoopvoordeel
  Imago Salt Boost Spray 250ml
  Productomschrijving
  Imago Salt Boost Spray Imago Salt Boost Spray opent de schachten van de haarzakjes en verwijdert het opgehoopte vuil en de dode huidcellen wat ervoor zorgt dat het haar minder stijf is.  Vettig haar Heb je last van vettig haar? Dan is een Sea Salt Spray precies wat je nodig hebt! Met het gebruik van een Sea Salt Spray hoef je het haar minde...

  Imago Salt Boost Spray

  Imago Salt Boost Spray opent de schachten van de haarzakjes en verwijdert het opgehoopte vuil en de dode huidcellen wat ervoor zorgt dat het haar minder stijf is. 

  Vettig haar

  Heb je last van vettig haar? Dan is een Sea Salt Spray precies wat je nodig hebt! Met het gebruik van een Sea Salt Spray hoef je het haar minder vaak te wassen doordat het zeezout samen werkt met de natuurlijke oliën in het haar en zorgt voor verandering van de structuur waardoor het haar een meer matte effect krijgt. 

  Slag in het haar

  Behalve het geven van volume kan het haar ook meer gaan krullen bij het gebruik van Imago Salt Boost Spray. Breng de spray aan in nat haar na bijvoorbeeld het douchen en stijl het met de vingers. Het haar zal zo een mooie krul krijgen. Wil je dus meer golvend haar dan is de Imago Salt boost Spray wat voor jou!

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  2109197

  Eerder door jou bekeken