Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Salt Boost Spray 250ml

Inkoopvoordeel
Imago Salt Boost Spray 250ml
Productomschrijving
Versterk de haarstyling tijdens jouw werk met de Imago Salt Boost Spray: de ultieme oplossing voor levendig en gezond haar Als professionele kapper of haarspecialist ben je altijd op zoek naar producten die niet alleen het haar van je klanten verfraaien, maar het ook gezond en levendig houden. Imago Salt Boost Spray biedt precies dat. Deze innovat...

Versterk de haarstyling tijdens jouw werk met de Imago Salt Boost Spray: de ultieme oplossing voor levendig en gezond haar

Als professionele kapper of haarspecialist ben je altijd op zoek naar producten die niet alleen het haar van je klanten verfraaien, maar het ook gezond en levendig houden. Imago Salt Boost Spray biedt precies dat. Deze innovatieve spray is een essentieel onderdeel van elke haarroutine, speciaal ontworpen om de haarzakjes te openen en opgehoopt vuil en dode huidcellen te verwijderen. Het resultaat? Haar dat minder stijf is en er gezonder uitziet.

De kracht van zeezout voor vettig haar

Vettig haar kan een uitdaging zijn voor zowel kappers als klanten. Imago Salt Boost Spray pakt dit probleem aan met zijn unieke samenstelling die zeezout bevat. Zeezout werkt samen met de natuurlijke oliën in het haar, wat leidt tot een verandering in de structuur van het haar. Dit zorgt voor een meer matte look en vermindert de noodzaak om het haar vaak te wassen. De Imago Salt Boost Spray is dus de perfecte keuze voor jouw klanten die worstelen met vettig haar.

Creëer een natuurlijke slag en volume

Een ander fantastisch voordeel van de Imago Salt Boost Spray is de mogelijkheid om natuurlijke golven en volume te creëren. Wanneer je de Imago Salt Boost Spray gebruikt op nat haar, zoals na het douchen, kan het haar eenvoudig gestyled worden met de vingers om mooie, natuurlijke slag te vormen. Dit maakt Imago Salt Boost ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een golvend effect in hun haar.

Makkelijk in gebruik en effectief

De Imago Salt Boost Spray is niet alleen effectief, maar ook ongelooflijk makkelijk in gebruik. Het kan eenvoudig worden aangebracht op nat of droog haar en het werkt snel om een zichtbare verandering in het haar te creëren. De spray biedt een snelle oplossing voor een breed scala aan haarproblemen, van vettigheid tot een gebrek aan volume.

Dus shop jouw Imago Salt Boost Spray nu bij Koos van der Beek!

Voor de kapper of haarspecialist die op zoek is naar een product dat zowel de gezondheid van het haar bevordert als een prachtige styling biedt, is Imago Salt Boost de ideale keuze. Het is de perfecte oplossing voor klanten die streven naar gezonder, minder vettig en volumineuzer haar. Met Imago Salt Boost als toevoeging in jouw stylingsroutine, kun je een verschil maken in de haarroutine van jouw klanten. Dat maakt de Imago Salt Boost Spray niet alleen fijn om zelf toe te passen, maar ook een heerlijk product om als bijverkoop mee te nemen als professional.

Productspecificaties

Artikelnummer
2109197
EAN
8718754321266

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE