Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Gel Boost 250ml

Inkoopvoordeel
Imago Gel Boost 250ml
Productomschrijving
De Imago Gel Boost is een professioneel kappersproduct dat speciaal is ontworpen om het haar een langdurige hold te geven zonder het te verzwaren. Het is de perfecte combinatie van de Imago Salt Boost en de Imago Gel Spray. Perfect voor het creëren van een kapsel vol volume, eventueel in combinatie met touperen en föhnen. De Imago Gel Boost is e...

De Imago Gel Boost is een professioneel kappersproduct dat speciaal is ontworpen om het haar een langdurige hold te geven zonder het te verzwaren. Het is de perfecte combinatie van de Imago Salt Boost en de Imago Gel Spray. Perfect voor het creëren van een kapsel vol volume, eventueel in combinatie met touperen en föhnen. De Imago Gel Boost is een gel-achtige spray met een stevige hold die voor een flink volume zorgt door de aanwezige zoutkristallen.

Wat is de Imago Gel Boost?

Het is geschikt voor alle haartypes en kan worden gebruikt om verschillende kapsels te creëren, van een strakke look tot een warrige, casual stijl. Het product wordt geleverd in een handige fles met spraydop van 250 ml en is hierdoor gemakkelijk aan te brengen tijdens het stylen van het kapsel.

De Imago Gel Boost heeft een sterke hold die het haar stevig op zijn plaats houdt zonder het te verstijven of te laten glanzen. Dit is te danken aan de zoutkristallen in de Gel Boost. Daarom maakt dit de Imago Gel Boost ideaal voor gebruik bij het creëren van kapsels met veel textuur en volume. Het product is ook gemakkelijk uit te borstelen en laat geen resten achter, waardoor het gemakkelijk is om van kapsel te veranderen.

Werking van de Imago Gel Boost

Om Imago Gel Boost te gebruiken, spray je een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar. Omdat dit gebeurd in met een spray dop, verdeel je het gelijkmatig over het haar. Kam het haar vervolgens door en breng het in het gewenste model. Voor een warrige, casual look, gebruik je je vingers om het haar te stylen. Voor een strakkere look, kam je het haar naar achteren met een kam. Voor extra volume kun je de gel aanbrengen op de wortels van het haar voordat je het föhnt of aan het stylen. 

Bijverkoop in jouw salon

De Imago Gel Boost is een hoogwaardig kappersproduct dat wordt gebruikt door professionele kappers door heel Nederland. Maar buiten de professionals, kan de Imago Gel Boost ook gemakkelijk bij mensen die thuis gebruikt worden voor het stylen van hun haren. Dat maakt de Imago Gel Boost een prachtig product van hoge kwaliteit welke aan de balie meeverkocht kan worden aan jouw klanten.

Imago Gel Boost in jouw salon!

Wat jouw voorkeur ook heeft, de Imago Gel Boost is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professioneel kappersproduct dat het haar een langdurige hold geeft zonder het te verzwaren. Het bevat natuurlijke ingrediënten die het haar verzorgen en hydrateren en is gemakkelijk aan te brengen en uit te borstelen. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor alle haartypes en kan worden gebruikt om verschillende kapsels te creëren, van een casual look tot een strakke, gepolijste stijl.

Productspecificaties

Artikelnummer
21091437
EAN
8718754321242

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE