Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Invisibobble Sprunchie Duo LE Nordic Breeze

  Productomschrijving
  Go with the Floe - Duo PackGeïnspireerd door zijn fans van over de hele wereld, viert Invisibobble zijn diversiteit en gevoel voor stijl. Zo krijgt het stijlicoon Invisibobble Sprunchie een limited edition design. De Duo Pack Go with the Floe bestaat uit twee Sprunchies in een lichte linnen look met prachtig gedempte zalm- en bruintinten.De Sprunc...

  Go with the Floe - Duo Pack

  Geïnspireerd door zijn fans van over de hele wereld, viert Invisibobble zijn diversiteit en gevoel voor stijl. Zo krijgt het stijlicoon Invisibobble Sprunchie een limited edition design. De Duo Pack Go with the Floe bestaat uit twee Sprunchies in een lichte linnen look met prachtig gedempte zalm- en bruintinten.

  De Sprunchie heeft een Invisibobble Original spiraal binnenin met HAIRLOVETECH – wetenschappelijk bewezen: minder schade, minder vlekken, minder pijn vergeleken met normale elastische haarelastiekjes.

  Kenmerken:

  • 31% minder schade
  • 68% minder zichtbare vlekken
  • 100% van de vrouwen die het probeerden, ervoeren geen pijn

  Limited Edition Nordic Breeze collectie

  Lange zomeravonden en dit heel speciale licht, een moeiteloze stijl, tijdloos en klassiek - we houden van dit alles in Noord-Europa. Dat is de reden waarom de nieuwe Invisibobble Nordic Breeze-collectie, met zijn subtiele kleuren en lichte materialen, ons rechtstreeks naar de fjorden en archipel van Scandinavië stuurt.

  Bestel Invisibobble Sprunchie Duo LE Nordic Breeze snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  50090092

  Eerder door jou bekeken