Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Jaguar Solingen Coupeschaar Charm 38 5.5

Sale 10%
Jaguar Solingen Coupeschaar Charm 38 5.5
Productomschrijving
Jaguar Solingen Charm 38 Kappersschaar 5.5 is een geweldige kappersschaar van Jaguar. Deze kappersschaar heeft crane design voor een relaxte en ergonomische werkhouding. Charm 38 Kappersschaar 5.5 heeft snijbladen die vlijmscherp zijn geslepen. Deze kappersschaar zorgt voor een aangenaam en zacht knipgevoel en is gemaakt uit speciaal hoogwaardig st...

Jaguar Solingen Charm 38 Kappersschaar 5.5 is een geweldige kappersschaar van Jaguar. Deze kappersschaar heeft crane design voor een relaxte en ergonomische werkhouding. Charm 38 Kappersschaar 5.5 heeft snijbladen die vlijmscherp zijn geslepen. Deze kappersschaar zorgt voor een aangenaam en zacht knipgevoel en is gemaakt uit speciaal hoogwaardig staal. Jaguar White Line Charm 38 heeft 38 effileertanden met de fijnst mogelijke prismavertanding voor een zacht knipgevoel. Het haar zal niet wegglijden tijden het knippen.

Kenmerken:

  • 5.5 effileer kappersschaar
  • Vlijmscherpe snijbladen
  • Hoge kwaliteit staal met een lange levensduur
  • 38 effileertanden met prismavertanding
  • Ergonomische greep en ontspannen werkhouding

Professionele kappersscharen zijn er voor iedere kniptechniek. Elke knipbeurt is anders en daarom zijn de juiste knipschaar en coupeschaar erg belangrijk. Heb je hulp nodig bij jouw keuze uit ons ruime assortiment kappersscharen of effileerscharen? Neem dan contact op met John of Ferry.

Productspecificaties

Artikelnummer
40203636555
EAN
4030363118872

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »