Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

  Jaguar Schaar Pastell Plus Berry Left 5.75

  Sale 12%
  Jaguar Schaar Pastell Plus Berry Left 5.75
  Productomschrijving
  Ben je linkshandig en op zoek naar een kleurrijke kappersschaar?Linkshandige kappers moeten vaak compromissen sluiten bij het kiezen van hun gereedschap. De selectie van speciaal ontworpen tools is te klein of onbestaand.Het JAGUAR PASTELL PLUS-assortiment biedt speciaal voor linkshandigen een kappersschaar in de fruitige rood-paarse kleur "Berry":...

  Ben je linkshandig en op zoek naar een kleurrijke kappersschaar?

  Linkshandige kappers moeten vaak compromissen sluiten bij het kiezen van hun gereedschap. De selectie van speciaal ontworpen tools is te klein of onbestaand.

  Het JAGUAR PASTELL PLUS-assortiment biedt speciaal voor linkshandigen een kappersschaar in de fruitige rood-paarse kleur "Berry": de JAGUAR PASTELL PLUS BERRY LEFT knipschaar in maat 5.75”.

  De PASTELL PLUS scharen behoren tot de JAGUAR WHITE LINE, die een gevarieerde selectie haar- en structuurscharen biedt. De PASTELL PLUS-collectie scharenmodellen zijn niet alleen kleurrijk, ze hebben ook een hoogwaardige metalen coating die bescherming biedt tegen nikkelallergieën.

  BLAD EN RANDAlle kappers- en structuurscharen hebben de beproefde knipeigenschappen van de JAGUAR WHITE LINE. Dankzij de verwerking van het gesmede speciaal staal zorgen de klassieke messen met een vlakke snijhoek voor een zeer goede scherpte. Extra honen en holslijpen zorgen ervoor dat deze haarschaar zeer geschikt is om te snijden.

  STAAL EN OPPERVLAK

  Het gesmeed speciaal staal en de extra ijsharding maken het slijpen mogelijk, wat resulteert in een zeer goede scherpte en een lang snijvlakbehoud. De decoratieve kleur "Berry" geeft deze knipschaar niet alleen een stoere uitstraling, ze is ook nog eens van de beste kwaliteit. Deze hoogwaardige metallic coating beschermt ook tegen nikkelallergieën en is daardoor allergieneutraal.

  ERGONOMIE EN BEWEGING VAN DE SCHAAR

  Het offset ontwerp zorgt voor een ergonomische greeppositie. De offset (hellende) handgrepen ontlasten de hand en elleboog zodat je ontspannen kunt werken. De ringvinger kan gemakkelijk op de afneembare vingerhaak worden geplaatst en de kappersschaar kan veilig worden geleid. Het schroefsysteem zorgt in combinatie met de mesjes voor een gemakkelijke en zeer goede beweging, wat het knippen met de haarschaar aangenaam gemakkelijk maakt. Zorg voor de perfecte instelling. Te los of te strak? Met het VARIO schroefsysteem stel je de spanning eenvoudig bij met een muntje.

  INBEGREPEN PRODUCTEN

  Alle JAGUAR WHITE LINE-haarscharen worden geleverd met bijpassende, hoogwaardige vingerringen. Om drukpunten te vermijden, maken JAGUAR kappersscharen alleen gebruik van kwaliteitsinsteekringen "Made in Germany".

  Bestel Jaguar Schaar Pastell Plus Berry Left 5.75 snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  40207510

  Eerder door jou bekeken