• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kis Oxycreme Waterstofperoxide

1 / 4
Bestellen voor 12:00 is vandaag verstuurd! Je hebt nog 03:39 uur
KIS Kis Oxycreme Waterstofperoxide

KIS OxyCream 1000ml is een unieke creme die in combinatie met elke spoeling of verfhet haar op een prachtige manier kan ontkleuren. De KIS OxyCream is een salonproduct en biedt uitermate bescherming voor het haar! Ontkleur jij regelmatig het haar van je klanten? Dan zijn de professionele producten van KIS een echte musthave voor in jouw kapsalon!

De KIS OxyCream 6% is een waterstofperoxide op creme basis. De creme is voorzien van vocht inbrengende ingrediënten die voorkomen dat het haar uitdroogt (fijn!). Hierdoor biedt het ontkleuringsproduct KIS OxyCream 6% bescherming aan de haarwortels en hoofdhuid. Het merk KIS staat niet zomaar ergens voor! Het betekent namelijk 'Keratin Infusion System'. Dit geweldige systeem zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt herstelt, dat het haar veerkrachtig wordt, dat het gaat glanzend en dat dit tevens de volgendedagenblijft doorwerken! Dit Keratin Infusion System vind je terug in alle KIS producten. De KIS collectie is ontwikkeld met het doel om stralende kleuren, optimale houdbaarheid & veerkrachtige omvormingen te verkrijgen in het gekleurde haar van je klanten! De KIS OxyCream is ook in vier sterktes beschikbaar

GEBRUIKSAANWIJZING

De KIS OxyCream 1000ml is zeer gemakkelijk te mengen en kan tevens gemengd worden met elke spoeling en verf. Het resultaat? Een verbluffende ontkleuring met een intense glans!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen