Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Kyone Fohn Infrared Pro

Kyone Fohn Infrared Pro
Productomschrijving
Droogt en beschermt het haar door infrarood De ACI-2100 infrarood haardroger (the healing hairdryer) is de compacte en verbeterde uitvoering van de ACI-2000. Deze nieuwe aanwinst van Kyone behoort tot de nieuwe generatie haardrogers omdat deze zowel krachtiger, stiller en kleiner is. Een revolutionaire ontwikkeling in het drogen en stijlen van het...

Droogt en beschermt het haar door infrarood

De ACI-2100 infrarood haardroger (the healing hairdryer) is de compacte en verbeterde uitvoering van de ACI-2000. Deze nieuwe aanwinst van Kyone behoort tot de nieuwe generatie haardrogers omdat deze zowel krachtiger, stiller en kleiner is. Een revolutionaire ontwikkeling in het drogen en stijlen van het haar, met uitzonderlijke resultaten.

Deze unieke haardroger is opgebouwd uit een combinatie van infrarood warmte, ionic technologie en keramiek. De infrarood haardroger verwarmt niet alleen de buitenzijde van het haar, maar dringt tot diep in de kern van het haar. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtbalans in het haar behouden wordt.

Daarnaast sluit deze treatment technologie de haarschubben sneller, maakt het haar sterker, tast kleuringen niet aan en kan de kleurhoudbaarheid aanzienlijk verlengen. Met als resultaat zijdezacht, gezond en glanzend haar.

Ook de geconcentreerde luchtstroom en infrarood warmte stelt je in staat om per sectie te werken, zonder dat de overige sectie wordt verstoord. Deze combinatie maakt de haardroger de ultieme styling precisie tool.

Deze infrarood haardroger maakt gebruik van het nieuwste type ACR motor, de ACR-ENDURANCE motor. De extreem krachtige motor maakt 18.000 toeren per minuut en heeft een zeer lange levensduur.

De combinatie van sterke motor met de infrarood verwarming verkort niet alleen de droogtijd van het haar tot wel 50%, ook het energieverbruik van de haardroger is tot wel 40% minder.

Kenmerken van de ACI-2100 infrarood haardroger:

  • Input 1.200 watt output 2.000 watt (40% lager energie verbruik)
  • Extra lange kabel voor meer comfort (3 meter)
  • ACR motor
  • Koude knop
  • 3 warmte standen
  • 2 snelheden
  • Inclusief 2 opzetstukken (65mm en 75mm)
  • Ophang lus voor makkelijker opbergen
  • Diffuser optioneel
  • 470 gram

Productspecificaties

Artikelnummer
40120102

Eerder door jou bekeken