Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Kyone Kappersschaar 710 Links

Kyone Kappersschaar 710 Links 5.5
Productomschrijving
Ergonomisch knippen voor linkshandigen Deze prachtige nieuwe aanwinst van de Kyone linkse collectie heeft een vol ergonomisch design met een wegdraaiende duim. Het vol ergonomische design zorgt ervoor dat je de hele dag door moeiteloos en comfortabel kunt knippen, zonder dat er klachten of blessures in de armen en/of schouders optreden. Naast dat...

Ergonomisch knippen voor linkshandigen

Deze prachtige nieuwe aanwinst van de Kyone linkse collectie heeft een vol ergonomisch design met een wegdraaiende duim. Het vol ergonomische design zorgt ervoor dat je de hele dag door moeiteloos en comfortabel kunt knippen, zonder dat er klachten of blessures in de armen en/of schouders optreden.

Naast dat deze schaar er prachtig uitziet, is hij voorzien van een kogellager schroef (ball bearing screw). Deze schroef vermindert de weerstand tijdens het knippen en zorgt voor een zijde zachte loop. Deze soepele loop zorgt er voor dat de gewrichten van je hand, pols en arm zo min mogelijk worden belast. In combinatie met de ergonomische vormgeving, verklein je de kans op RSI-klachten en carpaal tunnelsyndroom.

Kyone 710L knipschaar – LINKS is verkrijgbaar in: 5.5” / 6.0”

Bestel Kyone Kappersschaar 710 Links snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
40123692

Eerder door jou bekeken