Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Modellenboek Braids & Boho 240 pagina's

Tafelboek
Step by step
Productomschrijving
Luxe, step-by-step tafelboek Soraya Bloemendal heeft een prachtig boek samengesteld dat bij geen enkele kapper mag ontbreken. Laat je klanten door de 240 pagina’s heen bladeren terwijl zij in de kappersstoel zitten en inspireer hen tot de mooiste kapsels. Creëer deze kapsels vervolgens in een handomdraai met de handige instructies in het boek. ...

Luxe, step-by-step tafelboek

Soraya Bloemendal heeft een prachtig boek samengesteld dat bij geen enkele kapper mag ontbreken. Laat je klanten door de 240 pagina’s heen bladeren terwijl zij in de kappersstoel zitten en inspireer hen tot de mooiste kapsels. Creëer deze kapsels vervolgens in een handomdraai met de handige instructies in het boek.

SB Hairexperts is specialist in exclusieve haartrainingen. Zij delen graag onze kennis en ervaring met hun collega’s. Opvallende, indrukwekkende kapsels, de coupe du jour of juist de nieuwste technieken van bijvoorbeeld het vlechten. De haarwereld heeft geen enkel geheim meer voor ze. En zij zoeken continu naar manieren om deze kennis en ervaring met zoveel mogelijk kappers te delen.

Om dit nog makkelijker te maken, heeft Soraya het afgelopen jaar hard gewerkt aan een prachtig boek. Jarenlange ervaring en de nieuwste haartrends zijn gebundeld in dit boek vol inspiratie voor jou en je klanten.

Bij elk kapsel staan duidelijke foto’s en een instructie waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit kapsel met gemak creëert. Per stap is er een uitleg in tekst en een bijbehorende foto. Ook vind je er verschillende QR-codes naar filmpjes met handvatten en tips voor deze kapsels. De kapsels zijn enorm gevarieerd: van vlechttechnieken tot bruidskapsels en van bun tot ponytail.

De strakke en stijlvolle vormgeving van het boek, maakt dit tot een echt tafelboek dat bij elke kapper in de salon hoort te liggen. Jouw klanten ontdekken nu pas wat er allemaal mogelijk is met hun haar. De aansprekende foto’s in mooie kleuren inspireren en illustreren dat. Een echt ‘must have’ voor iedere salon.

Bestel Modellenboek Braids & Boho snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40028239
EAN
9789090358239

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE