Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  SA Wasunit Legend

  Sale 20%
  Productomschrijving
  Salon Ambience: topkwaliteit saloninterieur De Salon Ambience Legend is een hoogwaardige en stijlvolle wasunit voor iedere kapsalon. Zeer comfortabel voor je klant! De buitengewone en innovatieve Salon Ambience washunit Legend, is een legende! Toegevoegd aan het toch al ongelooflijke comfort van Salon Ambience-producten, heeft de Legend het chais...

  Salon Ambience: topkwaliteit saloninterieur

  De Salon Ambience Legend is een hoogwaardige en stijlvolle wasunit voor iedere kapsalon. Zeer comfortabel voor je klant!

  De buitengewone en innovatieve Salon Ambience washunit Legend, is een legende! Toegevoegd aan het toch al ongelooflijke comfort van Salon Ambience-producten, heeft de Legend het chaise longue-mechanisme van de nieuwste generatie: de verstelbare rugleuning, de kantelbare stoel en de elektrische beensteun bewegen synchroon en bereiken een bijna volledige horizontale positie, voor een onvoorstelbaar comfort.

  De Legend is ook verkrijgbaar met een optie voor shiatsu-massage voor totaal comfort. Bovendien heeft de Legend een tijdloze stijl, met gebogen vormen en een vintage karakter, het is een echt designstatement in je salon!

  De wasunit is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren. Het paneel kan in wit of zwart uitgevoerd worden, in combinatie met een witte of (mat)zwarte wasbak.

  De Legend is verkrijgbaar:

  • in een ruime keuze aan kleuren (een of twee kleuren), zonder meerprijs
  • in versie met meerdere zitplaatsen, met of zonder chaise longue-mechanisme en met of zonder shiatsu-massage
  • met witte, zwarte of matzwarte wasbak, met meerprijs
  • met wit of matzwart polystyreen kappen op achterkant
  • met optioneel pedaal om het chaise longe-mechanisme te bedienen

  Salon Ambience: stijlvolle vormgeving en topkwaliteit voor elke kapsalon. Toe aan een nieuw salon interieur? Vraag vrijblijvend een offerte aan: bel 033 494 66 88.

  N.B. de afbeeldingen dienen enkel ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Neem contact met ons op of vraag de Salon Ambience catalogus aan voor actuele informatie.

  Bestel Salon Ambience Wasunit Legend en andere salon interieur bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  6021143

  Eerder door jou bekeken