Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Schwarzkopf BC CP Color Freeze Shampoo

🌱 Vegan
🔎 Meerdere varianten
Productomschrijving
Voor gekleurd en gehighlight haarEen milde shampoo van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor gekleurd haar. Het haar wordt hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de matrix van het haar perfect te bevriezen en vervaging te voorkomen voor een langdurige haarkleur. Ideaal voor gebruik na een kleurbehandeling en thuis...

Voor gekleurd en gehighlight haar

Een milde shampoo van Bonacure Color Freeze met een speciale formule voor gekleurd haar. Het haar wordt hersteld naar de optimale pH-waarde om de kleurpigmenten in de matrix van het haar perfect te bevriezen en vervaging te voorkomen voor een langdurige haarkleur. Ideaal voor gebruik na een kleurbehandeling en thuisonderhoud. Vrij van SLS-/SLES-sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Veganistisch haarproduct.

Kenmerken:

  • Reinigt gekleurd haar op milde en toch effectieve wijze
  • Het haar bereikt de optimale pH-waarde van 4,5, met 90% kleurbehoud tot maximaal 30 wasbeurten
  • Helpt zowel de binnenste als de buitenste haarstructuur te beschermen
  • Vrij van SLS-/SLES-sulfaten, siliconen en kunstmatige kleurstoffen
  • Veganistische formule
  • pH 4.3-4.8

BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze:

  • Bonacure Color Freeze – formule voor gekleurd haar.
  • Bonacure Clean Performance is de kracht van veganistisch keratine in een professionele reinigende formule.
  • Het 1e veganistische kleurblokkeringssysteem van Schwarzkopf Professional voor nul-vervaging en langdurige levendigheid van de kleur.
  • Tot 90% kleurbehoud gedurende maximaal 30 wasbeurten.

Hoe te gebruiken:

Breng de haarreiniger aan op nat haar. Laat het inwerken en spoel grondig uit.

Ontdek de technologie:

Na een kleurbehandeling sluiten de huidige verzorgingstechnologieën voornamelijk de haarschacht af en besteden ze geen aandacht aan de structuur van de matrix. Dit kan leiden tot een gebrek aan veerkracht, haarbreuk en dramatische vervaging van de kleur.

Daarom introduceert Schwarzkopf deze geavanceerde technologie. Dankzij de gepatenteerde pH 4,5 Balancer-technologie wordt het haar aan de optimale pH-waarde van 4,5 aangepast, waarbij de matrix rondom de microfibrillen van de cortex wordt versterkt en gestabiliseerd zodat de kleurpigmenten diep in de haarstructuur worden bevroren en daarmee de ultieme kleurbescherming leveren.

In combinatie met de Cell Equalizer-technologie zorgen de professionele Bonacure Color Freeze-haarproducten ervoor dat het haaroppervlak perfect wordt afgesloten, waardoor een langdurig schild wordt aangemaakt dat beschermt tegen schadelijke invloeden van buiten, zoals water en de warmte van de föhn.

Speciaal voor deze klant:

Bonacure Color Freeze Shampoo is bedoeld voor klanten met gekleurd haar dat gevoelig is voor vervaging en die op zoek zijn naar een haarverzorgingsproduct dat op milde wijze reinigt en beschermt, en tegelijkertijd het kleurbehoud maximaliseert.

Tip van Koos:

Sulfaatvrije shampoo heeft de neiging minder te schuimen, maar zal het haar net zo goed reinigen als andere shampoos!

Kies voor Bonacure Clean Performance:

Vrij van natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat. Vrij van dierlijke ingrediënten. Fles is gemaakt van 97% gerecyclede materialen. Verpakking is recyclebaar.

Bestel Schwarzkopf BC CP Color Freeze Shampoo snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
202008477

Eerder door jou bekeken