Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten [klantnaam] ?

Schwarzkopf Igora Royal Waterstof 1000ml

Schwarzkopf Igora Royal Waterstof 1000ml 6%
Productomschrijving
Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer is een oxidant voor de Igora Royal Serie. Het is een pigment-versterkende ontwikkelaar voor permanente haarkleuring met Schwarzkopf Igora Royal haarkleuringen. De Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer bevat olie voor verzorging van het haar tijdens het kleuringsproces. De Igora Royal Developer is verkrijgbaar i...

Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer is een oxidant voor de Igora Royal Serie. Het is een pigment-versterkende ontwikkelaar voor permanente haarkleuring met Schwarzkopf Igora Royal haarkleuringen. De Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer bevat olie voor verzorging van het haar tijdens het kleuringsproces. De Igora Royal Developer is verkrijgbaar in 3%, 6%, 9% en 12%.

Gebruik: meng de Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer met haarverf uit het uitgebreide Schwarzkopf Igora Royal kleurenpalet. Meng tot een mooie, egale massa en breng het mengsel daarna met een kwast op het haar aan. Geschikt voor behandeling van uitgroei of voor gehele kleuring.

Kenmerken

  • Oxidant met pigment-versterkende functie
  • Zorgt voor een langduring kleurresultaat
  • Dient gebruikt te worden met Igora Royal haarverf
  • Geschikt voor bijwerking van uitgroei en gehele kleuring

Productspecificaties

Artikelnummer
202009061
EAN
4045787183085

Eerder door jou bekeken