Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Selective Professional Alpha Keratine Step 2 Taming Fluid 500ml

Productomschrijving
ALPHA KERATIN TAMING FLUID Speciaal ontwikkeld om kroezen te verwijderen, elk haartype onder controle te houden en te beheren, zowel natuurlijk als behandeld haar.Het geeft glans, zijdezachtheid aan het haar en herstelt het van binnenuit.Alleen voor professioneel gebruik.pH 1,5 - 2 VOORDELEN FISION KERA VEG18: Vegetarische kerati...

ALPHA KERATIN TAMING FLUID

Speciaal ontwikkeld om kroezen te verwijderen, elk haartype onder controle te houden en te beheren, zowel natuurlijk als behandeld haar.
Het geeft glans, zijdezachtheid aan het haar en herstelt het van binnenuit.
Alleen voor professioneel gebruik.
pH 1,5 - 2

VOORDELEN

FISION KERA VEG18: Vegetarische keratine. Een aminozuurcomplex, afgeleid van tarwe en soja, dat perfect de traditionele hoofdkenmerken van dierlijke keratine nabootst
GLYOXYLIC ACID: activeert de rechttrekkende werking van het product. Het interageert met de natuurlijke aminozuren van het haar en wijzigt de structuur zonder deze negatief te veranderen. Het haar is zichtbaar hersteld, versterkt en vol leven
SILK PROTEINS: met hydraterende, filmende en verzorgende eigenschappen

10 simpele stappen voor sensationele resultaten:

  1. Verifieer de haarstatus, natuurlijk of behandeld, en de integriteit ervan.
  2. Breng de Pre-Treatment Shampoo 1 aan op nat haar en masseer het zachtjes in. Herhaal het proces minstens twee keer.
  3. Kam het haar en föhn het geheel of gedeeltelijk met een haardroger, afhankelijk van het haartype: droog natuurlijk haar 100% en droog behandeld of beschadigd haar 80%.
  4. Doe ca. 50 - 100 g product in het haar, afhankelijk van haartype en hoeveelheid. Verdeel het haar in 4 delen. Draag beschermende wegwerphandschoenen en breng de Taming Fluid 2 slot voor slot aan met een borstel; masseer het in. Verdeel over de lengtes en punten met een kam met brede tanden; niet op de hoofdhuid aanbrengen.
  5. Dek af met de speciale warmtekap en laat 20 - 25 minuten inwerken.
  6. Drogen zonder spoelen, drogen met een föhn en een platte borstel.
  7. Neem fijne lokken van ongeveer 0,5 cm dik, en begin bij de wortels, maak ze 8 - 10 keer recht met een voorverwarmde stijltang van 200-220 ° C. Op natuurlijk haar de stijltang meerdere keren aanbrengen. Op beschadigd haar de 200 ° C niet overschrijden.
  8. Spoel het haar na het ontkrullen grondig uit met overvloedig water. Gebruik alleen indien nodig α-Keratin Maintaining Shampoo.
  9. Breng Conditioning Mask 3 aan. Laat het 3 tot 5 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit.
  10. Droog met een föhn.

Productspecificaties

Artikelnummer
21020107

Eerder door jou bekeken