Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Fohn Caruso-HQ 2400W Black

Babyliss Fohn Caruso-HQ 2400W Black
Productomschrijving
Professionele fohn: kracht en prestatiesEen hoogwaardige professionele haardroger van 2400 W, vervaardigd in Italië, krachtig, uitgerust met een AC-motor met hoog vermogen en lange levensduur, die een snelheid van 172 km/u levert voor uiterst snel drogen en een aanzienlijke tijdwinst.De zeer hoge luchtdruk van 1366 Pa en de perfect beheerste tempe...

Professionele fohn: kracht en prestaties

Een hoogwaardige professionele haardroger van 2400 W, vervaardigd in Italië, krachtig, uitgerust met een AC-motor met hoog vermogen en lange levensduur, die een snelheid van 172 km/u levert voor uiterst snel drogen en een aanzienlijke tijdwinst.

De zeer hoge luchtdruk van 1366 Pa en de perfect beheerste temperatuur garanderen een voortdurende efficiëntie, een optimale kwaliteit van het drogen en perfecte styling met een langdurig resultaat en een grotere weerstand tegen luchtvochtigheid. Het concept van superieure kwaliteit biedt een comfortabele grip en maximale controle. Het lichte gewicht van de haardroger vermindert spierspanning.

Hoog presterende AC-motor vervaardigd in Italië

Deze motor is ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik en levert optimale professionele prestaties. Hij genereert een luchtvolume van 83 m3/u en 1366 Pa luchtdruk voor styling met langdurig resultaat. Dankzij de luchtsnelheid van 172 km/u wordt de droogtijd aanzienlijk verkort en is de energiebesparing groot.

Hoogwaardig verwarmingselement

Optimalisatie van de verwarmingszones om een constante en uniforme temperatuur te leveren. Het vermogen van het verwarmingselement biedt een drogingscoëfficiënt van 6,4 gram verdampt water per minuut. Een gemiddelde temperatuur van 85°C bij 25 mm zonder gericht mondstuk en tot meer dan 140°C met gericht mondstuk (bij maximale snelheid).

Professionele handgreep en duurzaam voedingssnoer

De Caruso-HQ is uitgerust met een nieuwe handgreep die het algehele evenwicht van de haardroger optimaliseert. Dankzij het uiterst compacte en uitgebalanceerde ontwerp en het lichte gewicht is de haardroger een professioneel hulpmiddel dat bijdraagt aan het voorkomen van spier- en skeletaandoeningen en beroepsziekten.

Deze handgreep heeft zich bewezen bij de Rapido, het topproduct uit het assortiment haardrogers van Babyliss, en is ideaal vormgegeven in de as van het zwaartekrachtmiddelpunt voor een evenwichtige grip. De ergonomische vorm volgt eenvoudig de handpalm en zorgt voor een stevige grip tussen duim en wijsvinger. Deze handgreep is speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

Behalve deze nieuwe handgreep, is er ook een nieuw voedingssnoer aan de haardroger bevestigd, drie keer zo sterk als het voorgaande snoer. Dat was al van hoogwaardige kwaliteit, want het was bestand tegen meer dan 60.000 doorbuigingen zonder beschadiging (het vereiste niveau op dit gebied lag op 10.000 doorbuigingen). Dit nieuw bevestigde snoer kan meer dan 200.000 doorbuigingen doorstaan zonder beschadiging.

Het scheuren van het voedingssnoer of de bevestiging is een van de meest voorkomende problemen bij professionele haardrogers. Deze verbetering betekent dus een belangrijk pluspunt en een onmiskenbaar voordeel voor professionele kappers die dagelijks en de hele dag met een haardroger werken.

Verzorging en schoonheid van het haar

Een centrale generator met ionen biedt een dieptewerking van de miljoenen gegenereerde negatieve ionen, zodat de spanning die ontstaat door de statische elektriciteit op het oppervlak van het haar wordt geëlimineerd. De technologie met ionen zorgt dat het haar soepel en glanzend wordt en vereenvoudigt het stylen aanzienlijk, zonder enige statische elektriciteit. Een toets voor koude lucht + een vaste stand voor onafgebroken koude lucht geven het haar een schitterende glans en een perfectie fixatie met een langdurig resultaat.

Flexibiliteit en controle

6 temperatuur- en snelheidsniveaus. De 2 gerichte mondstukken met kleine opening van 6 mm x 60 mm en 6 mm x 75 mm met venturi-effect bieden meer veelzijdigheid tijdens het drogen en het stylen van het haar.

Kenmerken:

 • 2400 W
 • AC-motor vervaardigd in Italië met lange levensduur en hoog vermogen
 • Luchtsnelheid: 172 km/u
 • Luchtdruk: 1366 Pa
 • Luchtvolume: 83 m3
 • 535 g
 • Technologie met ionen
 • Gerichte mondstukken met kleine opening van 6 mm x 60 mm en 6 mm x 75 mm met venturi-effect: +20% vermogen
 • Uitneembaar filter aan de achterkant voor snel en eenvoudig onderhoud
 • Professioneel snoer van 2,70 m
 • Caruso-HQ föhn past met diffuser BABD11E

Bestel Babyliss Fohn Caruso-HQ 2400W Black snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40026510
EAN
3030050165227

Eerder door jou bekeken