Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Ionische Droogkap BAB6910E

Babyliss Ionische Droogkap BAB6910E
Productomschrijving
Ionische technologie: voor extra bescherming van het haarDeze uiterst compacte draagbare haardroogkap is ideaal voor het werk van de thuiskappers. De kap is gemakkelijk te vervoeren en plooibaar, dus gemakkelijk op te bergen, ze is heel breed en biedt een grote vrijheid, zelfs met grote krulspelden.De luchtstroom is moduleerbaar voor een groot geb...

Ionische technologie: voor extra bescherming van het haar

Deze uiterst compacte draagbare haardroogkap is ideaal voor het werk van de thuiskappers. De kap is gemakkelijk te vervoeren en plooibaar, dus gemakkelijk op te bergen, ze is heel breed en biedt een grote vrijheid, zelfs met grote krulspelden.

De luchtstroom is moduleerbaar voor een groot gebruikscomfort. Zodra het gebruik beëindigd is heb je slechts enkele seconden nodig om de kap dicht te vouwen en op te bergen.

De droogkap biedt hoogwaardige prestaties en is uitgerust met de ionentechnologie. Omdat het kapsel van nature positief geladen is, wordt deze positieve lading bij het drogen nog versterkt en genereert statische elektriciteit die de haarschubben uit elkaar drijft. Het oppervlak van het haar wordt dan ruw en het uitzicht dof. De door de haardroger uitgestoten negatieve ionen neutraliseren deze positieve lading en verhelpen aldus alle statische elektriciteit van het kapsel. Omdat de haarcuticulae goed gesloten zijn, is de haardos zacht en glanzend en gemakkelijk te kappen. Het is ook bewezen dat de ionentechnologie de inwerking van haarproducten versterkt.

Openen en afsrtellen van de droogkap

De droogkap op een tafel plaatsen vooraleer deze te openen. Tegenover de kap gaan staan en lichtjes aan de bevestiging trekken die deze gesloten houdt . Tegelijk de handgreep vastnemen en deze naar boven trekken om de kap te ontvouwen. Nagaan of de kap wel goed is vastgeklikt in open positie: de bevestiging gesitueerd aan de onderzijde  moet een klik doen weerklinken en voorkomen dat de kap zich opnieuw sluit. Hoogteregeling: de voet van de droogkap lichtjes naar achter trekken en dan in de basis laten schuiven tot de gewenste hoogte en de kap opnieuw neerzetten.

Gebruik:

De haren voorbereiden voor het drogen: inrollen van het haar of eenvoudig kappen van het vooraf met de handdoek gedroogd haar. Nagaan of de schakelaar wel in de stand 0 staan en het apparaat aansluiten.

De schakelaar op I of II zetten. Stand II gebruiken om lang of dik haar te drogen, of om het drogen te beginnen, en stand I voor een « normale » droging of om gevoelig haar of onnatuurlijke haarextensies te drogen. In het algemeen is het aan te raden te beginnen in positie II en het drogen te voltooien in positie I. Men kan de luchtstroom ook moduleren om meer lucht naar de  bovenzijde, de zijkanten of de achterzijde van het hoofd te leiden, in functie van het kapsel. Daartoe volstaat het van de handgreep naar links of naar rechts te draaien om de verluchtingsopeningen te openen of sluiten en de luchtverdeling in de droogkap te laten variëren.

Kenmerken:

  • Variable luchtstromen
  • Vermogen: 1200W
  • Grote kap voor extra ruimte voor rollers
  • Ionisch
  • Ingebouwde draaggreep
  • Opvouwbaar, handig op te bergen
  • 2 warmte en snelheids-instellingen
  • Snoeropbergvak

Bestel Babyliss Ionische Droogkap BAB6910E snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40026910
EAN
3030050075786

Eerder door jou bekeken