Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Babyliss Krultang Titanium Diamond XL

🔎 Meerdere varianten
Productomschrijving
Extra lange krultangDe Babyliss Krultang Titanium Diamond XL is een keramische krultang voorzien van een Diamond Technology verwarmingselement om sneller te stylen en een perfecte, langdurige finish te creëren. De coating is speciaal ontwikkeld voor hoge temperaturen en de krultang is hierdoor ook geschikt voor intensief en professioneel gebruik. ...

Extra lange krultang

De Babyliss Krultang Titanium Diamond XL is een keramische krultang voorzien van een Diamond Technology verwarmingselement om sneller te stylen en een perfecte, langdurige finish te creëren. De coating is speciaal ontwikkeld voor hoge temperaturen en de krultang is hierdoor ook geschikt voor intensief en professioneel gebruik. De platen van deze krultang zijn extra lang. Deze krultang heeft 30 warmteinstellingen van 135 °C tot 220 °C. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in die het beste past bij het haartype. Het indicatielampje knippert totdat de ingestelde temperatuur is bereikt. Verkrijgbaar in 3 verschillende diameters.

Titanium Diamond Technologie

De Titanium Diamond technologie zorgt voor een snellere styling en een perfecte langdurige look. Het titanium is gecombineerd met diamant poeder, wat zorgt voor een perfecte weerstand tegen hoge temperaturen en slijtage als gevolg van intensief gebruik.

Flexibiliteit

Deze krultangen hebben 30 temperatuur instellingen van 135 °C tot 220 °C. Stel dus zelf de temperatuur in die het beste bij haartype past voor optimaal resultaat. Het indicatielampje knippert totdat de ingestelde temperatuur is bereikt.

Veiligheid

Als de krultang langer dan 72 minuten niet wordt gebruikt, zal de automatische uitschakeling worden ingeschakeld; deze optie verhoogt de levensduur en zorgt voor extra veiligheid. Deze krultangen hebben ook een ingebouwde standaard voor een optimale bescherming. Bij de krultang zit een hittebestendige mat en thermische styling handschoen.

Kenmerken:

  • Diameter: 19, 25 of 32mm
  • Titanium Diamond technologie
  • Aan/uit schakelaar en indicatielampje
  • Automatische uitschakeling na 72 min
  • 30 temperatuur instellingen (135 °C tot 220 °C)
  • Voorzien van cool tip
  • 2,70 m draaibaar snoer
  • Ingebouwd standaard
  • Inclusief hittebestendige mat en thermische styling handschoen

Bestel Babyliss Krultang Titanium Diamond XL snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40022472
EAN
3030050134643

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »