Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Babyliss Fohn Veneziano-HQ BAB6960IE

Babyliss Fohn Veneziano-HQ BAB6960IE
Productomschrijving
Professionele & elegante fohnDe Babyliss Veneziano-HQ is een professionele haardroger van 2200W, vervaardigd in Italië, krachtig, uitgerust met een AC-motor met zeer hoog vermogen en lange levensduur, die een snelheid van 161 km/u levert voor uiterst snel drogen en een aanzienlijke tijdwinst.De zeer hoge luchtdruk van 1192 Pa en depe...

Professionele & elegante fohn

De Babyliss Veneziano-HQ is een professionele haardroger van 2200W, vervaardigd in Italië, krachtig, uitgerust met een AC-motor met zeer hoog vermogen en lange levensduur, die een snelheid van 161 km/u levert voor uiterst snel drogen en een aanzienlijke tijdwinst.

De zeer hoge luchtdruk van 1192 Pa en deperfect beheerste temperatuur garanderen een voortdurende efficiëntie, een optimale kwaliteit van het drogen en perfecte stylings met een langdurig resultaat en een grotere weerstand tegen luchtvochtigheid.

Het concept van superieure kwaliteit biedt een comfortabele grip en maximale controle. Het lichte gewicht vermindert spierspanning.

Kenmerken:

  • 2200 W
  • AC-motor vervaardigd in Italië met lange levensduur en hoog vermogen
  • Luchtsnelheid: 161 km/u
  • Luchtdruk: 1192 Pa
  • Luchtvolume: 79 m3
  • 530 g
  • Technologie met ionen
  • Gerichte mondstukken met kleine opening van 6 mm x 60 mm en 6 mm x 75 mm met venturi-effect: +20% vermogen
  • Uitneembaar filter aan de achterkant voor snel en eenvoudig onderhoud
  • Professioneel snoer van 2,70 m

Hoog presterende AC-motor vervaardigd in Italië

Deze motor is ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik en levert optimale professionele prestaties. Hij genereert een luchtvolume van 79 m3/u en 1192 Pa luchtdruk voor stylings met langdurig resultaat.

Dankzij de luchtsnelheid van 161 km/u wordt de droogtijd aanzienlijk verkort en is de energiebesparing groot.

Hoogwaardig verwarmingselement

Optimalisatie van de verwarmingszones om een constante en uniforme temperatuur te leveren. Het vermogen van het verwarmingselement biedt een uitzonderlijk drogingscoëfficiënt van 6,2 gram verdampt water per minuut. Een gemiddelde temperatuur van 85°C bij 25 mm zonder gericht mondstuk en tot bijna 140°C met gericht mondstuk (bij maximale snelheid).

Verzorging en schoonheid van het haar

Een centrale generator met ionen biedt een dieptewerking van de miljoenen gegenereerde negatieve ionen, zodat de spanning die ontstaat door de statische elektriciteit op het oppervlak van het haar wordt geëlimineerd.

De technologie met ionen zorgt dat het haar soepel en glanzend wordt en vereenvoudigt het stylen aanzienlijk, zonder enige statische elektriciteit.

Een toets voor koude lucht + een vaste stand voor onafgebroken koude lucht geven het haar een schitterende glans en een perfectie fixatie met een langdurig resultaat.

Ergonomie en evenwicht

De Veneziano-HQ is uitgerust met een nieuwe handgreep die het algehele evenwicht van de haardroger optimaliseert.

Dankzij het uiterst compacte en uitgebalanceerde ontwerp en het lichte gewicht is de haardroger een professioneel hulpmiddel dat bijdraagt aan het voorkomen van spier- en skeletaandoeningen en beroepsziekten.

Flexibiliteit en controle

6 temperatuur- en snelheidsniveaus. De 2 gerichte mondstukken met kleine opening van 6 mm x 60 mm en 6 mm x 75 mm met venturi-effect bieden meer veelzijdigheid tijdens het drogen en het stylen van het haar.

Bestel Babyliss Fohn Veneziano-HQ BAB6960IE snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40026960
EAN
3030050165203

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE