Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Kingcide Hygienedoekjes 120st

Kingcide Hygienedoekjes 120st
Productomschrijving
Kingcide Reinigingsdoekjes zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken en desinfecteren van gladde oppervlakken in een drukke professionele omgeving. Deze doekjes zijn onmisbaar in kapperszaken, schoonheidssalons, pedicure- en nagelstudio’s, waar hygiëne een topprioriteit is.De formule van de doekjes is krachtig tegen vuil en bacteriën en zo...

Kingcide Reinigingsdoekjes zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken en desinfecteren van gladde oppervlakken in een drukke professionele omgeving. Deze doekjes zijn onmisbaar in kapperszaken, schoonheidssalons, pedicure- en nagelstudio’s, waar hygiëne een topprioriteit is.

De formule van de doekjes is krachtig tegen vuil en bacteriën en zorgt voor een hygiënisch schone werkplek. Dankzij hun alcoholbasis zijn ze niet alleen effectief, maar ook snel en gemakkelijk in gebruik. Elk doekje is geoptimaliseerd voor eenmalig gebruik, wat kruisbesmetting voorkomt en de veiligheid van jouw klanten en personeel waarborgt.

Met Kingcide Reinigingsdoekjes waarborg je de hygiëne op alle gladde niet-poreuze oppervlakken, met het gemak van snelle en gebruiksvriendelijke schoonmaakstandaarden.

Productspecificaties

Artikelnummer
1002330
EAN
17922601604

Eerder door jou bekeken