Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

7 juni 2022

De nieuwe Kiki Curls: Nr. 4 Curl Control!

Na het succes van de Kiki Curls-lijn ontvingen we verschillende vragen rondom een mogelijk nieuw product. Veel van jullie gaven aan behoefte te hebben aan een crème die voor de meer stevigere krullen zijn. Dus we konden niet anders dan al jullie feedback meenemen en een nieuw product produceren. Daarom kondigen we vanaf vandaag met grote trots aan: de Kiki Curls #4: Curl Control!

Wat is er nieuw?

Waar de Kiki Curls #3 een natural hold heeft, geeft Kiki Curls #4 veel meer stevigheid aan je krullen en meer details. Dit houdt in dat er meer houvast in zit voor jouw krullen om zich goed te vormen. Eigenlijk is de Kiki Curls #4 Curl Control een vervanger voor de Kiki Curls #3 zodra je merkt dat deze niet genoeg ondersteuning biedt.

Dus wat er ook gebeurd, Kiki Curls #4 Curl Control is dé crème voor krullen om te finishen met een medium hold, glans, volume en zeker zonder pluis.

Hoe gebruik je Kiki Curls #4 Curl Control

Pak een gepaste hoeveelheid crème uit de flacon. Met de handige pomp gaat dit gemakkelijk. Verdeel deze hoeveelheid tussen de handen en breng dit vervolgens gelijkmatig over vochtig haar. Kneed subtiel met je handen of gebruik een diffuser. Ondanks de hittebescherming adviseren we altijd met koude lucht (en diffuser) te stijlen omdat dat het beste is voor je krullen!

Let erop dat je niet teveel crème in één keer pakt. Je kan beter meer toevoegen als je nog nodig hebt dan crème verspillen.

Ingrediënten in Kiki Curls #4 Curl Control

In de Kiki Curls #4 vind je: Aqua, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Parfum, Polyquaternium-11, PPG-1 Trideceth-6, Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Oleate, Citric Acid, Limonene, Linalool.

Koop jouw nieuwe Kiki Curls vandaag nog en geniet van een vegan & CG-proof crème voor jouw krullen. Deel overigens leuke foto’s en/of video’s online met de hashtag #Kiki Curls! Zo kunnen wij ook nog meegenieten met alle mooie kapsels!