Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

26 januari 2024

Heb jij de resultaten van de ‘Werken als kapper’ enquete al gelezen?

Onlangs hebben we vanuit Koos van der Beek een grootschalige enquete gedaan in onze prachtige kappersbranche. De resultaten van deze uitgebreide enquête zijn nu bekend en biedt waardevolle inzichten. Kijk je mee?

Wat houdt deze enquête in?

Een breed scala aan professionals uit verschillende delen van Nederland heeft aan de enquete deelgenomen. Ze hebben niet alleen hun ervaringen gedeeld over belangrijke onderwerpen zoals klantvoorkeuren, bedrijfsvoering en technologische innovaties, maar ook over de invloed van recente maatschappelijke veranderingen op ons vakgebied. En dit hebben we samengevat in en overzichtelijk rapport dat je nu gratis kan downloaden!

We danken alle deelnemers!

De deelnemers varieerden van werknemers in salons, die een essentiële rol spelen in ons vak, tot salonhouders en zelfstandige kappers. Deze diversiteit aan perspectieven maakt de resultaten bijzonder waardevol.

De enquête benadrukt het belang van deze inzichten voor het begrijpen en verbeteren van de kappersbranche. Deze kennis stelt ons in staat om samen te groeien en te innoveren, iets wat essentieel is in een snel veranderende wereld. Zeker in ons prachtige kapperslandschap.

Download de resultaten nu!

Het goede nieuws is dat de resultaten van deze enquête voor iedereen toegankelijk zijn. Ze zijn gratis te downloaden via koosvanderbeek.nl/enqueterapport. Dus klik snel door om dit rapport te bekijken en te gebruiken als een bron voor verdere groei en ontwikkeling tijdens jouw plannen!

Voor meer informatie of verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met Koos van der Beek via [email protected] of via 033 - 494 6688

Een must-read voor iedereen in de kappersbranche!

//BOTSONIC CODE