Bereid je voor op het nieuwe 'luizenseizoen'

 • Geplaatst op
Bereid je voor op het nieuwe 'luizenseizoen'

Na de kerstvakantie zijn er weer luizencontroles op scholen. Jij -als expert op het gebied van haar- zult zeker de vraag krijgen van jouw klanten: 'wat is een goede anti-luisshampoo'? Het antwoord is: Licener, de enige anti-luis shampoo die écht effectief is! Waarom? Lees snel verder.

1 op de 4 kinderen heeft last van hoofdluis

Jaarlijks raken zo’n 462.000 kinderen (4-12 jaar) besmet met hoofdluis. Vervolgens raken zo’n 200.000 jongeren (13-18) per jaar besmet. Een groot deel van deze doelgroep koopt tegenwoordig in geval van besmetting geen anti-luisshampoos. De reden hiervoor is het feit dat er een overtuiging heerst dat luizenshampoos niet werken.

 

 

Geen enkel product werkt direct en kost veel tijd

Waarom? Omdat er simpelweg geen vertrouwen is in deze middelen door slechte ervaringen met de shampoos van tegenwoordig. Geen enkel product werkt in één keer. Het maakt niet uit welke bijsluiter je erbij pakt, er zal instaan dat de behandeling na 7-10 dagen herhaald dient te worden. Deze behandeling gaat gepaard met een week lang elke dag kammen.

 

Dit is juist hetgeen wat ouders niet willen. Men wil een product wat zonder te kammen effectief is. Deze middelen zijn ook nog eens moeilijk uit te wassen (op olie gebaseerd) en eindeloos kammen blijft vereist. Zaken waar ouders vaak geen tijd voor hebben en wat vaak de reden is om van een koop af te zien.

 

 

Dimeticon is giftig en licht ontvlambaar

Maar belangrijker nog, deze middelen zijn allemaal op Dimeticon gebaseerd en dus giftig en licht ontvlambaar (!). Hier volgen wat citaten uit de bijsluiters van:

 

 • Prioderm: “In verband met de brandbaarheid dient de behandeling niet in de nabijheid van warmtebronnen plaats te vinden (geen haardrogers gebruiken). Tijdens de behandeling met Prioderm lotion dient te worden vermeden dat lotion in het oor terecht komt, daar bij beschadigde of ontstoken trommelvliezen schade aan het oor (gehoorverlies) kan optreden.”
 • XT Luis: “Het haar dient weggehouden te worden van open vuur, sigaretten/sigaren en andere ontstekingsbronnen . Behandeld haar brandt gemakkelijk als het vlam vat. (…) “
 • Dr. Swaab: Waarschuwing: niet bij open vuur gebruiken!
 • Nyda: “Aangezien enkele bestanddelen ontvlambaar zijn, mag NYDA niet in de buurt van open vuur of gloeiende voorwerpen (ook b.v. een föhn) gebruikt worden.”

 

Mond tot mond en via fora verspreiden deze verhalen zich en zelfs huis-tuin-en keukenmiddelen (bijvoorbeeld azijn, spiritus en Tea-Tree olie) worden door velen aangeraden. Maar er is geen enkele reden om deze te gebruiken, want Licener is simpelweg veiliger, sneller en effectiever dan welk product op de markt dan ook!

 

 

Licener Anti-Luisshampoo garandeert 100% effectiviteit

Licener wordt wereldwijd verkocht en is het top 3 luizenmerk in landen als Duitsland, Spanje, Griekenland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, etc. Licener is gebaseerd op het natuurlijke Neem-extract (van de Neemboom), is niet giftig/schadelijk en niet brandbaar.

 

De moleculen van dit extract onderbreken de ademhaling van de luizen en neten door de ademhalingskanalen onomkeerbaar te overstromen. Deze werking is hetzelfde als die van Dimeticon, maar Neem is ook écht 100% effectief tegen hoofdluis en neten (Oligodeceenolie, Malathion en Dimeticon absoluut niet).

 

 

Doodt luizen en neten in slechts 10 minuten

Licener Anti-luisshampoo is de enige luizenshampoo die effectief is zónder te kammen. De chemische alternatieven kunnen niet dezelfde effecten bereiken in één enkele behandeling. Dat is dan ook direct de reden dat Licener de enige luizenshampoo in Nederland is met een “niet goed, geld terug”-garantie.

 

Licener is klinisch bewezen 100% effectief in één simpele behandeling, waarbij kammen voor het eerst geheel overbodig is. De behandeling duurt slechts 10 minuten, waarna Licener gemakkelijk uitgespoeld kan worden. De anti-luisshampoo is op water gebaseerd waardoor je het eenvoudig met lauwwarm water uitspoelt.

 

 

De voordelen van Licener:

 • De behandeling duurt slechts 10 minuten
 • Doodt zowel luizen als neten
 • 100% Luis- en netenvrij in één behandeling
 • Geen giftige of brandbare stoffen, 100% natuurlijk
 • Na-kammen niet meer nodig
 • Makkelijk met water uit te wassen, Licener is als enige op water gebaseerd
 • Geurloos

 

 

 

Licener is simpelweg veiliger, sneller en effectiever dan welk product op de markt dan ook!

Zie onderstaande vergelijking met andere anti-luisshampoos die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn.

 

 

 

Bestel Licener bij Koos van der Beek

Na de kerstvakantie zul je zeker de vraag krijgen van jouw klanten: 'wat is een goede anti-luisshampoo'? Logisch, jij bent expert op het gebied van haar. Bied jouw klanten een extra service en vergroot je omzet met Licener.

Licener Anti-Luis Shampoo 100ml

Licener is een eenvoudig te gebruiken shampoo die hoofdluizen en neten in slechts één behandeling van 10 minuten doodt. Voor de effectiviteit van deze shampoo is kammen niet nodig.

Professionele luizenkam wit

Hoewel nakammen niet noodzakelijk is, adviseren we toch om mogelijk achtergebleven restanten van dode luizen en neten te verwijderen door het haar 1x door te kammen met een luizenkam.