Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

31 maart 2023

Product van de maand april: Imago Megahold 500ml

Imago Megahold 500ml

We hebben zoveel mooie Imago producten, dat het elke maand weer een feestje is om er eentje in het zonnetje te zetten. Dit keer hebben we gekozen voor de Imago Megahold 500ml, een van onze bestsellers in het Imago assortiment. Dus deze maand profiteer jij als kapper van een fantastische aanbieding voor de Imago Megahold 500ml!

Met het product van de maand helpen we je om je omzet te vergroten, zonder aan marge in te leveren met een consumenten aanbieding en bijbehorend beeldmateriaal. Dat alleen is al reden genoeg toch? Maar er zijn meer voordelen waar we je graag van op de hoogte brengen.

De Imago Megahold in jouw salon

Gebruik jij de Imago Megahold veel in jouw salon? Of verkoop je het meer als bijverkoop aan de kassa? Beide opties zijn natuurlijk perfect, maar een combinatie is goud waard. Want wanneer jij Imago Megahold gebruikt bij jou klanten, zien en ervaren zij het effect van dit product en kopen ze sneller een Imago Megahold pot of tube tijdens het afrekenen.

Voor in de salon

Gebruik de Imago Mega Hold in jouw salon als afwerking van de behandeling of knipbeurt. Met dit product stijl je het haar in de richting en vormen die jij voor ogen hebt. De gel werkt snel, is zuinig (je hebt niet veel nodig voor een waanzinnig effect) en heeft een frisse geur. Zo hebben jouw klanten een fijne afsluiting van hun behandeling waardoor klanten altijd prachtig jouw salon uit zullen stappen.

Voor de klant thuis

Wanneer je klant dit product thuis gebruikt, hebben ze aan de Imago MegaHold een perfect stylingsmiddel. Zo kunnen ze hun haren altijd stijlen na het wassen, het borstelen/kammen of zelfs tussen afspraken door. Jouw klanten kunnen met een gerust hart hun haren in model brengen en jij als professional bent zeker van een goed product die geen schade aan het haar brengt. Ideaal!

De actie van deze maand: 3+1 gratis!

Om jouw klanten mee te laten genieten van de Imago Megahold 500ml, willen we jou ook een korting geven. Daarom krijg je nu 3+1 Imago Megahold 500ml gratis! Zo kan jij ze ook weer aanbieden met een fijne korting: namelijk 500 ml voor de prijs van 250 ml! Hiermee vergroot jij de omzet, zonder aan marge in te leveren!

Daarnaast krijg je een gratis tentkaart om neer te zetten in jouw salon. Ook zorgen we dat je de beelden van deze actie kan downloaden zodat jij ze zelf kunt gebruiken in jouw nieuwsbrief of via sociale media. Zo weten jouw klanten ook gelijk van de actie af. Makkelijk toch?

Haal meer uit je omzet met deze verkooptips:

  • Zet de tentkaart bij de kassa, met een paar mini’s erbij zodat je klant deze makkelijk kan meepakken tijdens het afrekenen/inplannen van een nieuwe afspraak. Dit geeft jou de kans er sneller over te beginnen bij de klant en vergroot je de kans op een impulsaankoop;
  • Plaats een afbeelding op je website, social media, in nieuwsbrieven en in je salon: laat je klanten weten dat je een actie hebt;
  • Vertel je klanten over het product en gebruik het zoveel mogelijk bij een behandeling: ervaren is verkopen!
  • Plaats het product en de actie op de kaptafel: hoe vaker de klant de aanbieding ziet, hoe groter de kans dat hij/zij tot aankoop overgaat. De kracht van herhaling!
//BOTSONIC CODE